Másnak is olyan a pampers hogy a 3-as már kicsi, a 4-es viszont nagynak tűnik, mert a babám térdénél lifeg majdnem, pláne mikor már egy kicsi pisi is van benne. Mit ajánlanátok helyette?
Szia!
Igen én is ebben a helyzetben vagyok,h a 3as már lassan szükös lesz neki,de a 4es meg lifeg a lába között,olyan,mintha lecsuszna róla,és én sem tudom mit kellene használni,melyik pelust,ébn is ezen gondolkozom.
Azt hittem csak nálunk van ilyen gond,de ugy látom mégsem csak mi vagyunk ezzel igy!:)
Szia!
Mi is voltunk így, minden méretváltásnál. Azt csináltam, hogy felhúztam a "hónaaljáig" és visszahajtottam. És a tépőzárral jó szorosra húztam, de csak annyira, hogy ne szorítsa a kis pocakját. Így jó volt, nem lifegett a térdénél.
De kipróbálhatsz más márkát is, hátha az jobban beválik ebben az átmeneti időszakban.
szia én is így jártam aztán rátalálta a dm saját márkás pelusára babylove
csak ezt találtam a neten képiránt
nekünk nagyon bevált kb 4hós kora óta ezt használom a tescossal felváltva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!