Valamit rosszul csinálok, ha 3 hónapos babám 1,5-2 óránként szopizik? Éjszaka csak egyszer kel fel.
szia, sztem növési szakaszban van, de az jó ha éjjel csak egyszer kel.Sztem amíg birod tejjel, addig ne adj mást neki.
Kisfiam iszonyat nagy étvágyú volt, 4 hónaposan kezdtem hozzátáplálást, mert nem bírtam tejjel, s ekkor volt 8900gr!!:)
Szia!
Nyugodj meg, ha kiegyensúlyzottan táplálkozol, akkor elég tápanyagdús a tejed! Szerintem folytasd az igény szerinti szoptatást és hat hónapos kor előtt ne kezd meg a hozzátáplálást, ha csak nem muszály. Tudom hogy elég macera 1,5-2 óránkét szoptatni, de hidd el a babád sem akar ilyen gyakran enni az idők végezetéig. Hamarosan túl lesztek a ezen a nehéz időszakon!
Sok türelmet és kitartást kívánok!
Ha elbizonytalanodsz szerintem kérj tanácsot egy szoptatási tanácsadótól. Sok nevet, elérhetőséget talász a www.lll.hu és a www.szoptatasert.hu honlapokon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!