Melyik név a legjobb?
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 20:01
A kérdező szavazást indított:
Olivér
Bence
Máté
Levente
Márk
86 szavazat
1/33 anonim válasza:
Tucatnevek.
Bemész egy óvodába, elmondod ezek közül bármelyiket, tuti vagy 10 gyerek megy hozzád...
2/33 anonim válasza:
És ez azért baj, meeeert... ???
Mivel jobb, ha le kell diktálni betűzve, mert sose hallottad még?
3/33 anonim válasza:
Normális név mindegyik. Amennyi hlye anyuka van manapság, lassan kihalnak a hétköznapi nevek, Dömpertől Lenoxig van már minden.
4/33 anonim válasza:
Szóval kikerested 2020 legygakoribb 10 férfinevét és beszúrtál ide 4-et belőle?
Legyen a Márk az tán nem top 10.
5/33 anonim válasza:
Ennél unalmasabb tömegneveket nem találtál?
6/33 A kérdező kommentje:
Tudtok jobbat,szebbet? :) ami nem Károly,András vagy Péter mert nekem azok nem tetszenek
2021. aug. 18. 20:19
7/33 anonim válasza:
Szerintem ezek jó nevek. Ne hallgass Dzseniferékre meg Szájmonékra. Legyen csak Márk vagy Máté, vagy akár Bence! Szép nevek!
9/33 anonim válasza:
Nekem a Bence nem tetszik, főleg, mivel felnőtt férfinek ez egy elég röhejes név. A többi okés.
10/33 anonim válasza:
Én ismerek felnőtt férfi Bencét. Kettőt. Az egyik egy izmos sportoktató, a másik jogász. Azon túl, hogy lehidalnál, ha látnád őket, minden eszedbe jutna, csak az nem, hogy röhejesek. Aki név alapján ilyet mond, az csak kicsit primitív, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!