Mi az oka, hogy a pelenkák külsején minta van?
Mi lehet az oka, hogy nem fehérek a pelenkák, hanem színesek, tele vannak állatfigurás, mesefigurás meg egyéb mintákkal? A Pampers, Libero, a dm-es is, meg a Lidl-ös is tele van mintával.
Marketingszempontok és van aki csak ezért veszi meg őket? Nem gondolnám, egyrészt a pelenka úgyse látszik, mikor megveszi az ember, csak mikor már bontja ki, meg marketingnek ottvan a csomagolás, a márka, meg hogy ilyen-olyan szuper nedvszívó meg bőrbarát, stb.
A szülők úgyis végigpróbálnak mindent, és azt fogják venni ami "beválik" (tehát nem folyik ki, nem üti ki, rá való fazonban stb) tehát lényegtelen, a babának meg abszolute mindegy, hogy mintásba vagy minta nélkülibe pisil/kakil, úgyse érzékeli h milyen van rajta..
Így tehát fennáll a kérdés, hogy mi értelme van ezekre az egyszer használatos pelusokra mintát tenni? Tudja valaki?
Mert cuki...
Amugy funkcioja nincs, a gyereknek egy bizonyos kor alatt holmindegy...
Hát én bevallom, volt, hogy azért is vettem egy bizonyos pelenkát, mert nagyon tetszett a mintája.
A pufies-nak volt egy nyári kiadású fagyis-jégkrémes mintás peluja. Oda voltam érte😄 utána volt vespa-s biciklis, az is nagyon vagány volt.
Nekem még 18 hónaposan is mászott a gyerkőc,felállt táncolni,folyton rázta a popsiját.
Itthon mindig jó idő van,szinte sosincs rajta csak max egy póló és a pelus.
Tudod milyen cuki az,ha rázza azt a tigrises pampers pelust? :D
Plusz,miért is ne.Ha már kiadsz 100 (sokszor kevesebb)db pelusért 5000ft-ot had legyen színes.
bölcsiben dolgozom.
bizony van, hogy a szobatisztaságra hajlandóságot sem mutató gyerek nem akar pelenkát. olyankor úgy tudom rávenni, ha a sajátja mintás, többféle mintájút a kezébe adok, és választhat, hogy pandásat vagy tigriseset kér pl. eddig bevált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!