Majdnem 5 hónapos tápszeres babám már 8 kg, létezik hogy nem elég neki napi 6szor 200ml?
Eddig 175 ml-t evett napi 6szor de most emeltem 200 ml-re neki pár napja de még így is épphogy kibír 3 órát.
Hozzátáplálást már elkezdtük de még ugye az a pát falat nem teliti el,csak kóstolgat...
Adjak neki több tápszert??
A dobozon már nincs nagyobb higitási arány...ebből gondolom hogy elég kellenne hogy legyen neki,ennyire éhes lenne???
Elvileg 6 hónaposan kellenne neki ennyit enni...tudom hogy minden baba más de nem kellenne inkább táplálóbb 6+-os tápszerre váltani???Ilyet lehet??
Mik a jelei annak, hogy éhes?
Az én babám anyatejes, 5 hónapos és 7.5 kg. Ő is napi 6x eszik, kb. 3 óránként, egy-egy alakalommal 150 ml tejet. (fejem, ezért tudom) Sokszor már 130 ml-nél megáll, nem kell neki több. Ő is nyűgös 2-2.5 óra múlva, de tudom, hogy ilyenkor álmos. 1 perc cici és már alszik is.
Elvileg a te babád megenne 1.2 liter tápszert naponta. A hozzátáplálás megkezdésének egyik feltétele, hogy a baba 900 ml tej/tápszer mellett is éhes marad. Szerintem inkább a zöldségeket, gyümölcsöket,gabonapelyheket add, mint több tápszert.
Igen, létezik Az én babámnak sem elég. És keverhetsz be többet is, mint ahogy a dobozon mutatja a táblázat. Nekünk volt olyan, hogy 240ml evett meg. És mellette emeld az ebédnél a főzelék adagokat, illetve uzsira tényleg adhatsz neki tejpépet gyümivel. A dokit meg kérdezd meg, hogy válthattok-e 2es tápszerre.
Amúgy 6 hónapos kor küröl van egy fejlődési ugrás, amikor nagyon megnő az étvágyuk. De aztán beáll egy normál szintre. Nekünk ez 5 és fél hónaposan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!