Mikor és hogyan derült ki a babádról, hogy érzékeny a tejfehérjére vagy a tejcukorra? Tünetei?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 16:10
1/3 anonim válasza:
2 hónaposan ekcémás lett, hasmenéssel és gyakori bukással. A tejtermékek teljes elhagyása mellett (én hagytam el, hisz még anyatejes) tünetmentes lett. Most 5.5 hónapos.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Kisfiamnak is ekcémája van,amit már néha véresre kapargat,sokszor van felső légúti megbetegedése(nátha,orrfolyás,köhögés+láz),3 hete vettek tőle vért,most várjuk az eredményt...
De az orvos már az első két tünet alapján is biztos benne,hogy tejérzékeny:(!
3/3 anonim válasza:
Nálunk is ekcémás lett a pici lány, a gyerekorvos ránézésre mondta, hogy a tejtermékektől amit én fogyasztottam. Mondtam, hogy attól a napi 1 pohár tejtől és 1 joghurttól?! Mindegy, elhagytam a tejtermékeket, közben kevesebb lett az anyatej is és tápszer kellett (Beba HA AR-t kaptunk), de az ekcéma abszolút nem javult. Ezután kaptunk Pregomin tápszert (ez minden mentes), viszont az ekcéma ekkor sem javult, pedig akkor már 3 hetente vittem a saját,jól bevált bőrgyógyászhoz, mindenféle kencékkel kentük szegényt, mégsem javult. Végül 3 hónap sikertelenség után homeopátiás szert kerestünk neki (nem is értem, miért nem hamarabb), az helyrehozta. Most 16 hós, tünetmentes, de van papírunk róla, hogy tejérzékeny (a gasztroenterológián ránézésre, minden vizsgálat nélkül megírták, pedig akkor éppen nem is volt ekcémás). Most ott tartunk, hogy a babajoghurtot bírja, a tejpépeket nem. Érdekes dolog ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!