Hogyan kell a tejpépet elkészíteni?
Figyelt kérdés
ami rá van írva,az 130ml liter vízhez 7 kanál pép.de az nem sűrű,én sűrűbbet szeretnék.lehet kevesebb vízzel?mert kanállal adom,és ha olyan híg,akkor nem tudom.7 hós anyatejes baba2010. aug. 28. 15:42
1/5 anonim válasza:
ha 130 ml-t meg tud enni egyszerre, akkor tegyél bele többet, ha nem, akkor a vizet csökkentsd. Én sosem mérem ki, saccra kb, hogy mennyit fog enni, a vizet, aztán bele a port. ha híg, több por, ha sűrű, még víz. Értelemszerűen.
2/5 anonim válasza:
Ha vársz egy picit, akkor besűrűsödik. Vagy nem? Nekünk most Hipp-es tejpép van itthon, és miután feloldódik a vízben a tejpép kb. egy percet várok és tejbegríz sűrűségű lesz.
3/5 anonim válasza:
Nekem a 100ml meleg viz 4 evőkanál tejpéptől(mindegyik márka) be szokott sűrűsödni.Lehet nem vársz vele eleget,vagy nem elég meleg a viz?
4/5 anonim válasza:
Nekem az van a dobozon, hogy 135ml vízhez 5evőkanál pór. És besűrüsödik. Én a 4hónapos lányomnak már ennyit odaadok :)
5/5 A kérdező kommentje:
nekem 130 ml és 7 kanál...és nem lesz sűrű....cunisüvegből nem akarom adni.
2010. aug. 28. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!