Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Éjjel alig...

Mit csináljak? Éjjel alig tudom visszaaltani!

Figyelt kérdés
Elalszik fél 8 körül cicin!Most jön a foga és tudom, hogy normális hogy többször ébred, és meg is szoptatom.De van hogy ennek ellenére sem alszik vissza hajnalba.Veletek is igy van?
2008. dec. 9. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt,így,igaz Én ilyenkor magunk közé vettem és tovább szenderegtem.Így Ő is unalmában hamar elaludt.
2008. dec. 9. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:

szia,

nekem mindig visszaalszik cicin szerencsére..

2008. dec. 9. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez 20 éves történet ugyan,de amikor én pici voltam, pár hónapos koromtól nem aludtam rendesen, nem aludtam vissza, csak, ha anyukám egy félórát sétált velem.Nem volt elég,ha ült menni kellett egy este 5-6x félórán keresztül.Két éves koromig ment így,ma már 12 óra az alvásigényem:D Szóval nem akarlak elkeseríteni, de vannak olyan babák, akik bizonyos időszakon keresztül nem hajlandóak visszalaudni csak nagy kínlódás árán, nem sok mindent lehet ilyenkor csinálni.

2008. dec. 9. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a helyzet kb 2 hete , elötte mindenkinek dicskedtem , hogy 9 töl 9 ig alszik a gyerekem egy - két szopival megszakitva , de most 6 kor kukorikol és 1 óra simizés ringatás néha hordozás árán huny vissza.

Én is magamhoz veszem csak ezt tudom tanácsolni meg kitartás majdcsak át megy ez az idöszak is rajtuk.

2008. dec. 9. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Az en fiam eddig minden foganál, amikor már a "finisben"volt, és pár napon belul ki is bujtak, bizony fent volt éjjel. Nem sírt, játszott. Néha bevált, hogy magam mellé tettem, de mikor láttam, milyen éber, én kivittem játszani. Egy-két orát így fent voltunk ugyan, de csenben. Más megoldást nem találtam, mint hogy hagyom jol elfáradni. Szuleim szerint én is ilyen voltam:( Volt, hogy probáltam ugy befolyásolni a nappali alvásokat, hogy inkább késobb aludjon el este, 11-éjfél korul, és addig legyen fent, ha már egyszer fent akar lenni. Aztán aludt is reggelig.
2008. dec. 9. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!