Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babátok hogy viselkedik a...

A babátok hogy viselkedik a babakocsiban ha pl felébred a postán, boltban?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak,már olyan rossz érzés,de ha felébred folyton sír,persze kitakarom,ne legyen melege, de ha nem ringatom sírni kezd,ha tologatom oké.Mit tegyek,nektek hogy van?
2008. dec. 9. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én babám is sírdogál, ha felébred, bárhol is van. Én felveszem, megvigasztalom és jó. Ha a postán kell a babámat ringatni, akkor ott ringatom. Azért vagyunk:-)
2008. dec. 9. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Kicsike még babád??

Én mikor kicsi volt, vkivel akár férjemmel mentem ilyen helyekre s vmelyikünk kint maradt vele...nekem nem volt ilyen élményem....v anyáékra hagytam itthon.

2008. dec. 9. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:

5 hós lesz.

Nem tudom kivenni,akkor is sír,levetkőztetni teljesen nem érdemes,mert az öltözés is sírással jár,csak akkor nem sír ha ringatom.:-(

2008. dec. 9. 15:21
 4/5 A kérdező kommentje:
kocsiban,nem esik nehezemre,csak sokan megszólják hogy el van kényeztetve.
2008. dec. 9. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Kakilj arra, hogy más mit mond

Nyugodtan ringasd, gondolom a sírás jobban zavarná a közönséget...

Az enyém is nyöszög néha, én is szoktam tologatni a kocsit.

2008. dec. 9. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!