Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az embereknek miért olyan...

Az embereknek miért olyan fontos hogy egy baba szép vagy nem ?

Figyelt kérdés
feleségem is állandóan arról beszél hogy a másiknak a babája szép vagy csúnya. Anyám, anyósom is szintén. Sajnálkoznak hogyha valakinek nem szép a babája. De a férfi társaimat is ez tartja lázban, a férfi kollégáim fél napig arról beszéltek hogy az egyik kolléganőnknek aki szült mennyire ronda a babája. Jelentősége meg semmi sincs mert egy szép babából ronda gyerek lehet és fordítva.
2021. júl. 23. 06:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, legalábbis azt a részét hogy ezt miért kell mással megtárgyalni. Én is megjegyzem magamban, ha a gyerek kis szép formás vagy épp nem az, de nem adok hangot róla senkinek, ez nem olyan pletykatárgy amiről én szívesen beszélek, úgymond taplóság, sem a szülő, sem a gyerek nem tehet róla.

Valószínűleg az az oka, hogy egy baba egyelőre csak ezt az egyet "tudja".

2021. júl. 23. 06:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát... azt még nem tudják kipletykálni, hogy mennyire aluliskolázottak vagy csórók. Mindenki ott bántja a másikat ahol tudja, a babákat ennyi idősen a külsejükkel tudják csak, esetleg a méreteilkel.
2021. júl. 23. 06:50
 3/7 anonim ***** válasza:
17%

Miert ne lehetne kibeszelni. Felnőtteket is kibeszelunk.

Pl nekem is van egy ismerosom, sot ketto. Mindkettonek olyan feju babaja lett, hogy nem emlegethetok egy lapon a szep szoval. Persze a szuloknek biztos tetszenek. Raadasul a facet is teletoljak veluk.

Persze lehetnek beloluk szep felnottek, nem allitom hogy nem. De azert az egy jo beszedtema, foleg nok kozott, hogy “hallod, lattad xynak milyen szep/csunya gyereke szuletett”. :D

2021. júl. 23. 07:43
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Én csúnya babát még életemben nem láttam.

Másoké egyébként se nagyon érdekel, a magaméit meg születésüktől gyönyörűnek látom.

2021. júl. 23. 08:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
És ezek szokták azt állítani, hogy a gyerekek gonoszak.
2021. júl. 23. 09:04
 6/7 anonim ***** válasza:
18%

Én láttam már olyan gyereket, akit én csúnyának tartottam. Keskeny nyomi feje volt(vákuum, nehéz szülés), furcsa kampós orra, gyér haja, csúnya sovány bácsinak látszott. Aztán valaki beszólt, hogy a babám tokás és mégis sovány(kis súllyal, tehát nem zsír, a családban senkinek sincs giga álla, amit én rondának találok, szóval direkt örültem, hogy a kis állam örökölte.. ) és hogy mennyire elfogultak tudnak lenni az anyukák, ha a gyerekekükről van szó. A nő egy hájpacni volt akkora állal, hogy kintebb állt, mint az orra.. Ő nyilván büszke volt magára és mást tartott szépnek, mint én, a gyereke kiköpött mása volt, mint észrevettem a fodrászasztalon(már nagy gyereke).

Gondolom rosszul esett neki, hogy úgy dicsértem a babámat, hogy az övére kicsit sem hasonlított és berágott, de amúgy egy idióta volt és kicsit sem volt tokás, csak aprócska álla volt:)

Na szóval vannak ilyenek, egymás közt beszéljék meg, szerintem is rosszindulat, de ennyi rosszindulat megfelelő közegben belefér. Amúgy ritka szép gyerek lett az enyém, legalábbis nekem nagyon tetszik, másnak meg nyilván a sajátja tetszik. Vannak ilyenek.

Van ismerősnek babája, kiálló homloka van, olyan kis púposan kidudurodik, szegény nagyon meg fogja szívni szerintem vele(alacsony, kiálló homlok, alatta mint két kis rák egy kő alatt, olyan a szeme) de apuka olyan, meg a nagytesó is, ők szeretik ezt a tulajdonságot magukban, mint a fodrász a nagy állat és a husis testet, én meg a kis hegyes állat:)

2021. júl. 23. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Bunkóság ilyen dologról beszélni, az a kisbaba nem tehet róla, hogy hogyan néz ki, plusz senki nem néz ki úgy idősebb korában, mint kisbaba ként.

Nem értem, hogy jut valakinek eszébe ilyen témáról beszélgetni.

2021. júl. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!