Milyen volt a masodik terhesseg es a masodik baba termeszete?
Terhesség lelkileg nehezebb. Fizikailag maga a terhesség ugyanolyan, de nehezebb, mert mu ka mellett nekem könnyebb volt, mint egy 10-19 hónapos mellett.
Lelki oka egyedi.. elején ijesztgettek, hogy nem szabályos petezsák.
Majd a kombinált tesztbe magyarázták bele, hogy rossz, ezért genetikus, amniocentézis.mre veutaltak.
Nem csináltattuk meg a genetikus nem javasolta.
Szívprobléma a 18. Heti szív uh-on
Szóval végigaggódtam.
Egészséges babám lett, a szív gondot is kinőtte 4 hónapos korára
Természet:
Nyugodtabb, mint az első baba volt, de határozottabb
A várandósság ugyanolyan álomszerű, mint a naggyal, semmi rosszullét, semmi kellemetlenség, nagyon vártuk, közben a nagy is pici volt még (5-13 hónapos).
A baba sokkal nyugodtabb volt, talán ebben a rutinunk is számított. A legnyugodtabb időszak volt, mikor egyéves és csecsemő voltak.
Terhesség fizikailag könnyebb,
nem voltak rosszullétek vele.
Lelkileg a vége felé sokkal nehezebb (nem volt problémamentes) de a szülés könnyebben ment, és jobb volt minden tekintetben.
A gyermek sokkal nyugodtabb lett, mint az első.
Nekem több vetelesem volt. Az elsö trimeszterben hanyas, hanyinger. Harmadik trimeszterben preeklampszia, többszöri korhaz.
A baba elsö harom honapban siros volt, hasfajos. Lehet emiatt felek egy picit a masodiktol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!