Elalvás előtt a cumisüvegét szereti fogdosni, mire cseréljem le? A Te babád mivel alszik, hogy találtatok rá?
A lanyom egy micimackos morzsolo kendovel alszik.
Nagyon szereti, de eloszor O sem ragaszkodott hozza.
Akartam venni masikat, de mar nem lehet kapni :(
A nagyfiamnak egy majom volt, jó hosszú kezekkel, lábakkal, meg cumi. A lányomnak egy cumi a szájában volt, kettő a kezében. A kisfiamnak egy textilpelenkája van, azt gyürködi:)na meg a cumi...
Mindegyik már pár hónapos korában kattant rá a kedvencre.:)
ha annyira szereti,vegyél egy ugyan olyant és cseréld ki üresre,mikor már nem iszik.
a nagy fiam,anno semmi ilyent nem fogadott el.olyan 7-8hónaposan kapott egy kb 40cméteres (micimackós) tigrist,és azzal aludt el.Vagyis azt adtam neki,akkor mikor már elszenderedett.
most a 3hónapos kicsim a kezdetektől egy pelust "használ" azt morzsolgatja az egyik kezével,és alá is képes bújni,a másikkal meg egy szép élénk zöld békás morzsolgatókendőt
Mindig vittuk mindenhova magunkkal.babakocsiban is mindig nala volt es itthon is.Olvastam, hogy kell egy "barat" akihez ragaszkodhat.Ez egy nagyon puha es kis kedves jatek.Ugy gondoltam ez jo lesz "best friend"-nek :)(angliaban elunk es mindig mondja a vedono, hogy legyen egy jo baratja)
Azota nagyon szereti.
Het elejen elhagytuk :( Este volt nagy siras....nem volt meg macko koma....reggel bejartam a kornyeket es egy gyorsetterem keritesere volt felteve az utcank vegen.
Megkonnyebbultem ahogy meglett.
Macko vett egy forro furdot a mosogepben es megint egyutt alszanak :)
Cumizik az én babám is, próbálok egy pelenkát a kezéhez tenni általában, de nem nagyon fogja meg, csak a cumisüveg után nyúlkál.
Állítólag nekem sem volt, megkérdeztem anyukámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!