Szerintetek keverhetek a 6 hos babám krumpli püréjébe sajtkrémet?
Figyelt kérdés
Ti mikor kezdtetek adni ilyesmit a babátoknak?2010. aug. 27. 18:07
1/6 anonim válasza:
Nem tenném.Mert "műanyag".Anyatejjel,esetleg tápszerrel próbáld.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem. Reszelt sajtot (rendes sajtot, nem krémet, nem kockasajtot!) majd 8 hónapos kor után, de a sajtkrémben csak a neve sajt. Olvasd el miből van!
4/6 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz adjál neki nyugodtan.Nem cián van benne és csak keveset kap.Úgyis fog ilyeneket enni nem??Kikészítő ez a szöveg egy éves korig csak levegőn élhet utána csodálkoznak hogy nem eszik semmit a gyerek mert nem ismeri.Én adok mindent neki és semmi baja.Jó evő és jó étvágyú szeret mindent.
5/6 anonim válasza:
Kb. 7,5 hónapos volt a kisfiam, amikor kilopott a kezemből egy darabka sajtot, és elmajszolta. Onnantól kezdve adtam neki, de addig nem.
Szerintem ráérsz még várni egy picit az ilyesmivel.
6/6 anonim válasza:
6 es fel honapos a babam es az egyik nagy kedvence a sajtos cukkini. Krumpli, cukkini es sok sajt a tetejere majd be a sutobe. Meg mi is imadjuk a ferjemmel csak nekunk utanna kell sozni a tanyeron. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!