Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ruhát ajánlasz baba...

Milyen ruhát ajánlasz baba fotózásra?

Figyelt kérdés
A kórházban ahol szülni fogok van ilyen babybox baba fotózás :) kislánynak milyen ruhát ajánlanal egy ilyen fotózásra?

2021. júl. 15. 11:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
Én tavaly szültem. Úgy terveztem, hogy egy 2020-as feliratú bodyban fotózzák, de sajnos nem volt fotózás. Lehet a covid miatt, akkor kezdődött a szigorítás.
2021. júl. 15. 13:35
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
14# az hogy standard beállításokat alkalmaznak, meg hogy a fotósok igazából nem fotósok,csak betanított értékesítők,az ok. De azt nehezen hihető hogy elkezdték a fotózást a beleegyezésed nélkül...
2021. júl. 15. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

16!

Ha hiszed, ha nem így történt...

Utana a helyi babás csoportban ezt szóvá is tettem, kiderült nem volt egyedüli eset.

Aztán felkeresett a cégtől egy hölgy, ő is mondta, nem egy ilyen panasz érkezett hozzájuk, azt a fotóst ki is rúgták.

Vigaszképp kaptunk abból a "jóminőségű" képekből még 5db-ot, ami már amúgy is megvolt.

Ja és a honlapjukon fenn van, milyen csomagok vannak, mennyiért, ezt is utólag tudtam meg.

Nálunk 3an voltunk a szobába, random hasracsapás alapon állított össze csomagokat, olyanokat, amiket a neten nem találni, és drágábban is mint ahogy úgy viszonyítva kellett volna...

Én pl 22ezerért kaptam meg, a szobatarsamnak 2 képpel volt kevesebb, neki 17ezer volt. A másik szobatársnak 25ezer volt, neki 1 képpel volt több, mint az enyém.

Szóval ennyit erről.

14 voltam

2021. júl. 15. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

De akkor érzed, hogy ez egyedi eset és ez alapján nem érdemes általánosítani, mert ők is kirúgták azt a "fotóst".

Egyébként a szobatársaid közül senki nem szólt neki?

2021. júl. 15. 15:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem egyedi, mert 100 feletti panasz érkezett hozzajuk, főleg utólag... csak a mi kórházunkból.

Nem szoltak neki a szobatarsak, ezt nem is értem. Én tuti nem hagytam volna ezt...

(Mondjuk olyan szobatarsak is voltak. Az egyik egy 16éves roma lány, a 2.babájával, a másik pedig végigaludta az egész veszekedést)

2021. júl. 15. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
2019-ben, amikor a lányom született, nem saját, hanem kórházi ruhában fotózták le. Vhogy olyan gyorsan történt minden, hogy nem volt időm átöltöztetni. De a többi szobatársam babája is így lett fényképezve. Most januárban született a fiam, s mivel már velünk voltak a babák, így saját ruhában volt. Egy szebb rúgdalózó volt rajta. Szerintem ez teljesen jó, nem tetszik, ha vki tüll szoknyát, hatalmas masnit ad a gyerekre. Nem újszülöttnek való. A lányomnál nagyon jó képek készültek, a fiamnál olyan, mintha gyorsan túl akartak volna lenni rajta, kevesebb kép lett. Lehet, hogy a covid miatt, nem tudom.
2021. júl. 15. 15:29
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

A kórházi fotózás egy gyors sorozatgyártás. Nem a minőségre törekednek. Van, akinek ez is megfelelő, kap pár képet, nem kell sehova menni, stb. Szerintem egy fehér rugdalozo ideális ehhez.

Ha ennél többre vágysz, el kell menni fotóshoz.

2021. júl. 15. 19:38
 18/18 anonim ***** válasza:
45%

Nézd meg, mások miben fotóztatják a gyereket. A babybox oldalán fent vannak.

Szerintem nem kell túllihegni, egy szép body, esetleg nadrág.

2021. júl. 16. 07:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!