Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babának kell cumi?

A babának kell cumi?

Figyelt kérdés
Ha a gyerek egyáltalán nem kap soha születésétől fogva cumit akkor rossz szülő vagyok? Mert anyám et mondta rám? Meg hogy ne etessünk akkor amikor akar szokja meg hogy 4 óránként van etetés. Tényleg rossz apa leszek emiatt?

2021. júl. 14. 20:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
9-es vagyok!Ne aggódjatok,nem ettől lesz elkényeztetett,ha az lesz,sőt az is tévhit,hogy attól az lesz,ha sokat van kézben.Merthogy soha nem hagytam őket sírni sem.Nekem meg ezzel szívták a véremet állandóan,hogy hagyjam nincs semmi baja.De én éreztem,hogy szükségük van rám,és úgy helyes,ha dajkálom őket.
2021. júl. 14. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, amikor a mi generációnk volt gyerek, még egész más elvek mentén zajlott a gyereknevelés és a csecsemőgondozás. Anyukád jót akar, segíteni akar a tapasztataival, tanácsaival. Nem kell belemenni a vitákba, köszönjétek meg a tanácsokat, aztán csináljátok úgy, ahogy helyesnek látjátok. Nagyon sok helyről fogtok még nagyon sokféle tanácsot kapni a gyereknevelést illetően. Ti a partnereddel csináljátok a saját meggyőződésetek szerint. A cumi egyébként nem szükséges.
2021. júl. 14. 21:39
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell a cumi. Én soha nem szerettem a cumit amikor kicsi voltam, még látni de bírtam,ha odavittek egy másik kicsihez kidobtam a cumiját mégis egészséges felnőtt lettem,nem ez dönti el hogy milyen szülő vagy
2021. júl. 15. 04:41
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Meg kell mondani, hogy azért csináltátok, hogy legyen kit elkényeztetni. Tudom hogy nem, de hátha leszállás rólatok.

Amúgy egy pici babát nem lehet elkényeztetni. Akkor se ha "felkapkodod". Ha sír az azért van , mert valamit szeretne. Lehet épp csak a testkontaktust.

Amúgy az szép meg jó, hogy mamika segíteni akar, csak azt n így kell. Kéretlen tanácsokkal, beleugatással meg szar szülőzéssel. A segítség az ha szülés után, amennyiben az anyuka igényli!!! Átmegy a ház körül segíteni. Nem babázni!!! Főzni, mosni takarítani. Szépen csendben, úgy hogy nem szól bele abba mit csinál közben az anyuka

2021. júl. 15. 05:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Próbálunk nem összeveszni vele mert jól jönne a segítsége, de ilyen hozzáállással nem merem egyedül hagyni a feleségemmel. Két akaratos nő ha fojtón veszekszik azzal nem vagyunk előrébb. Az a legnagyobb baj hogy a feleségem szülei meg tök modernek ilyen téren, ráadásul még apukám is megérti hogy mit akarunk. Csak az anyám ragaszkodik ezekhez a régimódi dolgokhoz valamiért. Valami ötlet hogy mit lehet ilyenkor kezdeni vele? Aki mondta hogy inkább takarítson annak köszi más ötlet is jól jönne.
2021. júl. 15. 08:07
 16/17 anonim ***** válasza:
95%
Az a baj, hogy ha már most nem bírja ki hogy ne szóljon bele, akkor később sem fogja. Márpedig egy frissen szült anyukának erre van szüksége legkevésbé az első időkben. Ez csak akkor jöhet össze ha anyuka határozott és nem hagyja magát elbizonytalanítani.
2021. júl. 15. 08:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a te anyukád, akkor neked kell valahogy leállítanod.Lehet finoman próbálkozni persze,de ha nem megy, akkor kénytelen leszel vele kicsit összezördülni,mert valóban mindenbe bele fog szólni később is,amihez semmi köze a világon.Sajnos ha ilyen típusú az anyukád, akkor biztos lesz pár mosolyszünet.Persze nem kell haragot tartani,meg bunkó parasztnak lenni,csak határozottnak.Ezt csírájában kell elfolytani,mert elharapóznak az indulatok,a feleségednek pedig nincs kioktatása szüksége,csak támogatásra,segítségre ezt nagyon jól látod.Rendes vagy,hogy próbálsz igazságot tenni.Nem lesz egyszerű,de nem lehetetlen.
2021. júl. 15. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!