Nekem egyik gyerekem se hisztis (fiú-lány). A fiam is stramm kölyök, de mondjuk úgy, hogy a lányom már csak hiúságból sem hajlandó nyafogni. Nem neveltem ilyennek őket, maguktól ilyenek. Lányom egyszer rácsapott a vasalóra 6 évesen, és másodfokú égése lett, csak üvöltött, mert fájt neki, de nem sírt. Fiamnak meg csavarodva tört el a lába síeléskor 7 éves korában, ő csak addig sírt, amíg beértünk a kórházba, utána mondta, hogy nem fog sírni, mert ő férfi. Mondtam, hogy nem baj ha sír, mert biztos nagyon fáj, de már csak duzzogásból sem volt hajlandó sírni, pedig láttam, hogy nagyon szenved szegény.
Ehhez képest unokahúgom azon is bömböl, ha véletlenül belerúg az asztal lábába. Szerintem abszolút gyerek függő, nem a nemüktől függ.
Kisfiú, mert éretlenebb idegrendszerrel születnek.
Később, mikor utólérik a lányokat (4-5 éves korban), akkor már a lányok esetleg lehetnek hisztisebbek. De akkor már gyerekfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!