Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejfehèrje allergiás lenne a...

Tejfehèrje allergiás lenne a baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kislányom 11 hónapos lesz, 8 hósan kezdtem el bevezetni a tej termèkeket. Az utóbbi kèt alkalommal amikor babapudingot evett akkor hasmenèses szèklete volt jó pár óra múlva kb. 5-6 ès volt benne kevès emèsztetlen tejdarab is. Mind emelett fogzik is tudom hogy az okozhat hasmenèst de emèsztetlem tejdarabok miert lennènek benne?

2021. júl. 13. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Mas tejterméktől is van,vagy csak ettől? Ill.nestle puding? Mert attól az en fiamnak is ment, mastól soha. 11 hónapos,szintén.
2021. júl. 13. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:

A hasmenésben van nyálka szerű? Vér? Kirobbanó jellegű volt ?

Vagy még ezek lehetnek a tejfehérje tünetei:

Bukás, savasság, ekcéma, erős koszmó, hasfájás, idegrendszeri panaszok (megváltozott alvás, viselkedés)

Tejtermék és tejtermék között is van különbség, illetve egyéni tolerancia eltérés. Figyeld, de amint gyanú, állítsd le a bevezetést, tarts szünetet, pár hét múlva újra próba.

Ha akkor is jelentkezik tünet, akkor érdemes gasztroenterológussal konzultálni.

2021. júl. 14. 06:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen ez a nestle puding 🤔 de többször kapott már ilyet, es csak az utolsó kèt alkalommal ment a hasa. Azt hozzá kell tennem hogy erősen fogzik is ès annak ellenère hogy nem kapott semmilyen tejtemèket is lazább volt a szèklete kissè hasmenèses. Csak az emèsztetlen tejdarabka zavart meg ebben mèg cicis is amúgy. De szerintetek azèrt nem emèsztenè meg jól mert fogzik?🤔 Nincs semmilyen más tünete egyèbkènt ès sosem volt...lehet túl gondolom 🙈 első babás anyuka vagyok..
2021. júl. 14. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam is kapott többször,de szintén volt a fogzás miatt is híg kaka. De a puding után mindig. Én már nem adok neki többet,inkább házi krémtúrót kap, azzal nem volt baj. Néha az en fiamnak is van benne tejmaradék,lehet túlette magát.
2021. júl. 15. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!