Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vettünk tegnap egy AVENT...

Vettünk tegnap egy AVENT mellszívót és egy bébicsőszt, és egyik sem funkcionál jól. Vissza lehet vinni egy nap használat után? Kibontottam, kipróbáltam már őket.

Figyelt kérdés
A mellszívó nagyon klassz, de olyan pici a cicim, hogy gyakorlatilag képtelen elkapni a vákum, a bébicsősz meg a házunk falain sem tud áthatolni, tehát kb. 10 méterre vagyok a gyerektől légvonalban, de mondjuk két szobányi különbséggel, és így már nem működik.
2010. aug. 27. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En 3 honap utan vittem vissza a legzesfigyelonket, mert megorult es folyamatosan csipogott.

Vissza vettek nem varialtak, csak megkerdeztek mi tortent, hogy vissza vittem.Le kellett vasarolni az arat.

Ja es a hasznalati utasitast nem is vittem vissza, mert eppen koltoztunk es nem tudtam melyik dobozban van.

En vissza vinnem.

2010. aug. 27. 14:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Ha valaki még tud biztosat, megköszönném, ha írna.

2010. aug. 27. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia!Én is Aventes mellszívót akartam vissza vinni a brendonba.Nem vették vissza,mert fel volt ugye már bontva és csak bontatlant vesznek vissza.Azóta mondjuk már használom,igaz el is telt 4 hónap,nekem is rá kellett jönni hogy szíva vákum jól.Próbálgasd ne add fel.A bébicsőszt viszont szerintem vissza kell hogy vegyék,főleg hogy nem úgy müködik ,mint ahogy kéne.
2010. aug. 27. 14:57
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem is avent kézi mellszívóm volt és nekem sem volt jó. aztán azt a tanácsot kaptam hogy a tölcsérből vegyem ki a szilikont. na onntantól kezdve már minden rendben ment. aztán továbbadtam unokatesómnak és végül ő is kivette a szilikont.
2010. aug. 27. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!