Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenka bajom van. HOgy...

Pelenka bajom van. HOgy odottátok meg?

Figyelt kérdés
A bajom az hogy idáig a sleep&playt használtuk születése óta. Most 7 hónapos és 7,5kg.A sleep&play nem gumis derekú,és mivel már folyamatosan ülve játszik,és űgy csinál mindent,folyamatosan tiszta pisi szegény. Tegnap vettem neki gumis derekú valami német pelenkát bababoltba,de most evett és tiszta pisi megint.Sajnos el is aludt evés közbe úgy hogy tisztába se tudtam rakni.Lehet hogy kicsi a pelus? De a midi5-9kg jó és ő még csak 7,5 kg.Most akkor mi a megoldás előre is köszi a válaszokat.
2008. dec. 9. 07:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a libero vált nagyon be,semmi gond vele,nincs átázás,pedig a kicsi sok vizet iszik mostanában amióta eszik mást is.Nagyobb pelust méginkább nem érdemes venned,hisz abból jobban kifolyik,sztem válts másikra.
2008. dec. 9. 07:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyszer vettem neki liberót, 3 hónapos volt tiszta pötty lett tőle,azóta nem mertem megkockáztatni
2008. dec. 9. 07:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A Pampers Active baby típusa nagyon jól gumírozott, szerintem nektek a 3 méret kellene, mert a 4-es az 7-18 kg-ig van. Stetch mindkét "füle" és tökéletesen illeszkedik.

2008. dec. 9. 07:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is hét hónapos és 7,5 kg. Mi is a slep and play-t használtuk, de kb. egy hónapja már az Active Baby-t haszáljuk és nagyon nagyon jó. Próbáld ki.
2008. dec. 9. 08:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia,igaz mi még csak 6 hetesek vagyunk,de nekünk is vannak/voltak kipisilős gondjaink.Legjobban a huggis vált be-szintén gumis derekú.Mi is ott tartunk hogy 5kiló felett van picivel, a 3-6 kg már szorítja,a 4-9kg meg még elég nagy.
2008. dec. 9. 08:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Szerintem mindenképp vegyél nagyobb pelust, nekünk az bevált. Mi is ugyanígy jártunk, a kisfiam még csak 7,5 kg körül volt, de a 9 kg-ig méretezett pelusból állandóan kfolyt a pisi. Most olyat veszek ami 18 kg-ig jó és minden rendben van vele. Kicsit nagy ugyan, de ez sem lesz rá jó majd ha tizenvalahány kilós lesz az tuti.
2008. dec. 9. 08:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A pampers active baby-ből csak a 4-es gumis, a 3-as nem!!! Ha már 7 kg felett van, nyugodtan veheted szerintem a 4-es méretet :) Nekünk nagyon bevált, nappal az van a 10 hós kislányomon, éjszakára pedig Huggies vagy Liberót szoktam ráadni, mert az vastagabb és jobban bírja az éjjeleket :)

2008. dec. 9. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is eleinte Sleep&Playt használtunk és nekünk is kifolyt a pisi.Mi is 7kg körül vagyunk és az egyik ismerősünk ajánlotta a Lidl-ben kapható "toujours" midi pelust 4-9kg ig jó,56db-os,gumis a dereka és az ára is elfogadható.

boldog babázást.

6 hónapos kislány anyukája

2008. dec. 9. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is folyton voltak pisis-kakis baleseteink, mikor egy ismerősöm azt tanácsolta, hogy ha a baba súlya már csak 1 kilóval marad el az adott pelenka felső kilóméretétől, célszerű nagyobbra váltani. Mióta ezt tudjuk, mi így teszünk, és nagyon bevált. Szerintem váltsatok nagyobb méretre!
2008. dec. 9. 11:55
 10/10 anonim ***** válasza:
de a 3-as Active Baby is gumis, én is azt használok. Nekünk maximális, soha semmi nem jön ki belőle
2008. dec. 9. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!