Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dm Babylove bugyipelenkáról...

Dm Babylove bugyipelenkáról valakinek vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem, de éjszakára még nem mertem ráadni a kisfiamat, mert nem tudom mennyit bír. Valaki ptóbálta már esetleg?
2021. júl. 10. 07:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen. Nekem is feltűnt h az utóbbi 3 kérdés amire válaszoltam 65% os szerint nem hasznos.

Rossz dolog lehet basza.lannak lenni 😄

2021. júl. 11. 13:33
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó kettő, sajnos nem értem, ne haragudjatok. Többi választ köszönöm szépen. Éjszakára Pamperst szoktunk, nappalra liberot, de most találtam ezt a dm-est...hát egynek elment :D

Nadrágpelenkát eddig liberot használtunk, de azt már csak akkor adok rá ha a mamival van, meg ha dokihoz megyünk, úgyhogy innentől csak dm :)

2021. júl. 12. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező: csak hogy te is értsd: ha rákattintasz arra a zöld vagy piros körre ami azt jelöli, hogy hány százalékos a válasz, kiadja, hogy hány ember értékelte eddig és ők maguk hány százalékosak. Ha végignézed, a 65 (aki már 64%-os) mindenkit lepontozgatott, és nem csak ennél a kérdésnél. Mintha ezt élvezné.
2021. júl. 12. 20:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Tudom mit jelent lepontozni, de köszi :D azt nem értettem, hogy a 65%os lepontoz mindenkit, így még nem láttam válaszolót említeni, csak hogy pl #9. Ezért nem értettem
2021. júl. 12. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!