Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sedatif Pc adható együtt...

Sedatif Pc adható együtt chamomilla ch.15 homeós bogyóval?

Figyelt kérdés

7 hós babám 2 hónapja nyugtalanul alszik. foga még nincs kint, de nem hiszem, hogy csak a foga miatt nyűglődik éjszaka. Állandóan mászkál az ágyban, nyöszörög...felsír...néha, amikor nem tudom visszaaltatni megszoptatom. Minden éjszaka más. Egyik éjszaka csak egyszer ébred fél 5 körül, akkor megszoptatom és visszaalszik, másik éjszaka meg többször is ébred.

Kipróbáljam a Sedatif pc-t erre? Chamomillát már pár hete kapja.

2010. aug. 27. 10:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha le akarod nyugtatózni a babádat, akkor mindenképp add neki. Viszont ha nem akarod, hogy segédeszközökre szoruljon hosszú időn keresztül, akkor felkelsz hozzá, megnyugtatod, szoptatod és elfogadod, hogy ilyen a babád.

jöhet a lepontozás egész nyugodtan a sok homeo hívőtől, de sajnos nem egy esetben tudományosan bizonyosodott be, hogy semmi értelme az egésznek, placebonak jó csak.

2010. aug. 27. 10:55
 2/21 A kérdező kommentje:

Mi lenne, ha egyszer kioktató hangvétel nélkül kapnék választ egy egyszerű kérdésre!???

Köszönöm szépen, nem is kérek több választ, ha ilyen!!

Elegem van az ilyen kioktatós "ősanyákból"! Mit tudsz te rólam? Feltételezed, hogy nem szívesen kelek fel a gyerekemhez, akit a világon mindennél jobban szeretek és le akarom nyugtatni????? Segíteni szeretnék neki, mert nem tudom, hogy mitől ilyen nyugtalan és nem hobbiból adnék neki bármiféle szert!!

2010. aug. 27. 11:33
 3/21 anonim ***** válasza:
76%

nyugodtan adhatsz neki, én is adom a sedatif-et reggel és este,és napközben én osanitot adok neki (jobb mint a chamomilla, de Mo-on nem kapható, német rokonokkal hozatom be, NO-ban mindenki ezt szedi...)

de úgy add a kettőt, hogy elteljen legalább 1 óra a kettő adása közt, mert különben nem hat.

2010. aug. 27. 11:37
 4/21 anonim ***** válasza:
81%

előző vagyok:

idiótákkal ne foglalkozz, most olvastam mit írt az előző okoska:)

2010. aug. 27. 11:38
 5/21 anonim ***** válasza:
69%

Adhatod. Én is 2x adtam egy nap a sedatifot, közvetlenül lefekvés előtt és közvetlenül felkelés után. Összetörtem, pici vízben feloldottam, és megitattam vele.

Camomillát nap közben kapott, és tényleg teljen el a kettő között 1 óra kb.

Egyébként folyamatosan úgy kell adni, hogy másfél-két hétig adod, aztán ugyanannyi szünet, vagy ameddig ismét elő nem jönnek a tünetek.

És tényleg ne foglalkozz az idióta ősanyákkal...

2010. aug. 27. 12:19
 6/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a normális és hasznos válaszokat:)))))) Kipróbálom, mert úgy tudom, hogy ártani nem ártok vele:)))
2010. aug. 27. 12:35
 7/21 anonim ***** válasza:
94%

Így van. Ha nem a babád alkati szere, akkor csak egyszerűen nem fog hatni, de ártani nem tudsz vele. Ennyi! :)

Minden jót Nektek!

2010. aug. 27. 12:40
 8/21 anonim ***** válasza:
1%
Nem vagyok ősanya, de ezek szerint te meg még ennyire sem, ha így ragaszkodsz a 'szereidhez'. Sok sikert a gyereked nyugtatózásához, szerintem neked se ártana bevenni, ha ilyen lusta vagy, hogy még csak fel sem akarsz hozzá kelni éjszaka.
2010. aug. 27. 12:43
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
Drágaságom keljél minden éjjel FÉL ÓRÁNKÉNT a gyerekhez, majd megnézlek téged is, meg a gyerekedet is, hogy hogy fogtok kinézni egy hét után. Utána járjon a szád.
2010. aug. 27. 12:45
 10/21 anonim ***** válasza:
3%
Banyuci, már a neved sem írtod ki? Szerintem te vagy az egyedüli, aki ezt a szert nyomatta a gyereknek és te ajánlgatod ezt mindenkinek.
2010. aug. 27. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!