Tudtok-e főzni (magatoknak) a baba mellett, és ha igen miket és mennyi idő alatt?
Én minden nap főzök, mert a férjem minden reggel visz el kaját, a nagyobbik fiam pedig 1 órakor jön haza az iskolából éhesen, úgyhogy délelőtt kell főznöm. A kisebbik fiam most 10 hónapos. Amíg pici volt, a pihenőszékkel betettem a konyhaajtóba és azzal is elvolt, hogy nézett. Mostmár mászkál a szobában, pakol, de minden biztonságos, nem tud komolyabb kárt tenni magában.
A zöldségeket az étkezőn pucolom, így nincs egyedül. Néha beteszem az ágyába és ott is elvan fél-egy órát, addig maszatos dolgokat csinálok, pl. húst vágok, stb. Egy levest hamar feldob az ember, vagy tésztavizet forrni, vagy rakott dolgokhoz az alapanyagokat főni és már mehetek is be a szobába játszani.
Valahogy mindig van.
Szia!
Én is minen nap főzök. Délelőtt lemegyek a boltba persze babával együtt hazajövünk és nekiállok a kajának. Már kialakult a napirendje 9 kor szopizik, délbe már ebédel. Jó esetben elalszik a kocsiban, amikor jövünk haza, De ha nem akkor én megfogom a gyereket és kiültetem magam mellé a konyhába. Délelőtt mindig jókedvű és nincs vele baj, eljátszogat magában. Persze azért beszélek hozzá még énekelek is neki. És simán meg tudok főzni. Van olyan nap amikro annyit főzök, hogy másnapra is elég legyen. Nálunk inkább este szokott nyügöske lenni. Szerencsém van hogy ilyen nyugott baba mert az én párom is dolgozik és nem sokat tud segíteni itthon. Én már félig kész vagyok a karácsonyi nagytakarítással is. tymy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!