Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tart a hasfájásos korszak?

Meddig tart a hasfájásos korszak?

Figyelt kérdés
Espumisan, infacol, nem ér semmit szinte, a gyógyszihoz meg picurkák vagyunk!
2008. dec. 8. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk 3 és fél hónapig tartott.

A Gripe Water nekünk nagyon jó volt,1 hónapos kor után adható.

[link]

2008. dec. 8. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia ez teljessen babától is függ.Nekem az első gyereknél 6 hónapos koráig tartott.A kisleánynál meg 1 hónaposig.Próbáld meg hogy ráfekteted a kezedre(hassal lefelé) és a másik kezeddel maszírozod a hátát,vagy a fürdetés,nekem ez bevált.
2008. dec. 8. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk 4. hóra szűnt meg teljesen.Melegítsd a babád hasát,az sokat segít,igaz csak pillanatnyilag,de nagyon jó.
2008. dec. 9. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
A grip watert javaslom én is.Nekünk 5 hónaposan megszünt.
2008. dec. 9. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Az én lányom 3 és fél hónapos de még mindig hasfájós. Az összes "csodaszert" kipróbáltam de igazán egyik sem segített. Talán a gripe water és a sab simplex ér valamit, de nem szüntette meg nekünk. Már én is várom a végét nagyon. Tízezreket költöttem már a sok sza...ra. A legjobb, ha (ahogy egy előttem válaszoló írta) hasfájós pózban veszed a karodra és úgy nyugtatod. Na persze attól is függ, hogy anyatejes vagy tápos. Mert figyelhetsz arra, hogy mit eszel, ha tápos, akkor meg próbálj már tápszerre váltani. Hátha másiktól nem fájna a hasa.

És kitartás!

2008. dec. 9. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!