Hogy állt fel babátok?
Figyelt kérdés
Nektek mikor először felállt babátok bútor segítségével tudott is állni normálisan? Vagy gyakorolta? Mert az én babám feláll, pár napja gyakorolja a bútoroknál és kapaszkodik, de elég hamar össze csuklik. Ez normális vagy mikor felállnak egyből tudnia kell tartani magát?2021. júl. 5. 22:20
1/6 anonim válasza:
Hat az enyém egyből tudta magat tartani, de így nem órákig. Eleinte ő sem tudott rendesen leülni/leterdelni. Akkor csak állt és ordított, segíteni kellett neki. Erre megtanitottam és onnantól ment magától. Nem lehet, hogy azért csuklik össze mert ő sem tud leülni és ez a technikája?
2/6 anonim válasza:
A nagy egyből tartotta magát 10-20 percig, a kicsinek kellett 2-3 hét gyakorlás, mire úgy maradt. 😊
3/6 anonim válasza:
9,5 hónaposan a kanapé mellett húzta fel magát. De még kicsit setén álldogált, aztán fokozatosan tudott egyre tovább, majd lepegetett oldalra. Sztem nincs gond ha még nem bírja magát sokáig. Mennyi idős?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ő max fél vagy 1 perc 😆9 hónapos lesz 16.an
2021. júl. 6. 15:59
6/6 A kérdező kommentje:
Nemis aggódom, csak nem tudom a folyamatot.. Ha feláll egyből Tartja is magát vagy gyakorolnia kell, hogy tartsa magát
2021. júl. 6. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!