Mitől sírhat ennyire a 4 hónapos babám? Már több alkalommal volt, jelzett, hogy éhes, viszont amint beletettem a cumisüveget a szájába irdatlan visításba kezdett.
Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 19:06
1/4 anonim válasza:
Lehet,hogy nem éhes,hanem szomjas.Ha újra kéri a cumit adj neki egy kis vizet.
2/4 A kérdező kommentje:
De kaja idő van! Pláne este jellemző rá.
2008. dec. 8. 19:15
3/4 anonim válasza:
Háát,akkor lehet,hogy fáj a hasa 1 kicsit,foga,nagyon éhes,nagyon fáradt,játszócumit akar....Próbálj végig pár dolgot,talán megmutatja valójában mi is a baj.
4/4 anonim válasza:
Az én manóm 3 és fél hós és ugyanezt csinálja. Én úgy szoktam, hogy amikor elkezd sírni, kap játszócumit és körbeviszem a lakásban, hogy megnyugodjon míg nézelődik, elterelődik a figyelme az evésről. Vagy a kezemben ringatom. És ha már nyugodt, van hogy ez egy 10 perc, akkor gyorsan kicserélem a cumit a szájában. És olyankor eszik nyugodtan. Volt hogy már álomba ringattam és csak úgy sikerült megetetni. Gyönyörűen esznek félálomban a babák :) Persze jól jön ilyenkor egy cumisüveg melegítő ami melegen tartja a tejet míg a csemete hisztizik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!