Mi a kulonbseg ez a ket babakocsi kozott? Nekem ugy tunik hogy csak szinben ternek el, megis arban nagy kulonbseg van
Én is észrevettem már a brendonban, hogy ugyanaz a termék csak más színben, hol olcsóbb, hol drágább...
Én most pl. etetőszéket néztem ki. Igaz, nem százezrekről van szó, de nekem jobban tetszik a barna, mint a kék:
Mutatom:
Ez a barna, 23 ezerért:
Ez a kék, 20 ezerért:
Megnéztük élőben is, végülis nem olyan rossz a kék sem. De rákérdeztünk az eladóra, hogy miért olcsóbb a kék? Erre az volt a válasz, hogy előző hónapban a harmadik színű, a narancssárga ( [link] volt az olcsóbb, és a másik kettő drágább. Szóval lehet, hogy jövő hónapban a kék lesz a drágább, és a fekete olcsóbb.
Én mostmár kivárom a szeptembert, hátha most a barna etetőszék lesz olcsóbb... :)
:D nagyon szep szekek...nekem is a barnas jobban tetszik.
Amugy en csak almodom egy Concordrol...sajna nem birunk annyit adni egy babakocsiert. Csak erdekelt, h miert ekkora a kulonbseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!