Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a kulonbseg ez a ket...

Mi a kulonbseg ez a ket babakocsi kozott? Nekem ugy tunik hogy csak szinben ternek el, megis arban nagy kulonbseg van

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 16:21
 1/7 A kérdező kommentje:
2010. aug. 26. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kizárólag a szín. Ugyanis azt szokták (legalábbis a brendonban), hogy ha bejönnek az új színek, a régieket tízezrekkel olcsóbban adják. Nekünk Qinny-nk van, ennél is láttam, hogy 140 helyett 100 volt vagy mennyi az a szín, ami nekünk van.
2010. aug. 26. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudok újat mondani neked. Én is végig olvasgattam szóról szóra mindkettő tulajdonságait, de az égvilágon semmi különbség ninsen közöttük, csakis a színük. Talán azért drágább a feket, mert az most valami módon felkepottabb, "divatosabb". Vagy ha úgy tetszik menőbb.
2010. aug. 26. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
te jó ég, mit tud ez a babakocsi hogy ilyen drága??
2010. aug. 26. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Én amúgy is a kéket választanám (még akkor is, ha az lenne a drágább), mert a fekete túlzottan szívja a napot. Egyrészt nyáron hihetetlenül fel fog forrósodni a huzat, másrészt igen hamar ki fog fakulni és csúnya lesz.
2010. aug. 26. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is észrevettem már a brendonban, hogy ugyanaz a termék csak más színben, hol olcsóbb, hol drágább...

Én most pl. etetőszéket néztem ki. Igaz, nem százezrekről van szó, de nekem jobban tetszik a barna, mint a kék:

Mutatom:

Ez a barna, 23 ezerért:

[link]

Ez a kék, 20 ezerért:

[link]

Megnéztük élőben is, végülis nem olyan rossz a kék sem. De rákérdeztünk az eladóra, hogy miért olcsóbb a kék? Erre az volt a válasz, hogy előző hónapban a harmadik színű, a narancssárga ( [link] volt az olcsóbb, és a másik kettő drágább. Szóval lehet, hogy jövő hónapban a kék lesz a drágább, és a fekete olcsóbb.

Én mostmár kivárom a szeptembert, hátha most a barna etetőszék lesz olcsóbb... :)

2010. aug. 27. 09:18
 7/7 A kérdező kommentje:

:D nagyon szep szekek...nekem is a barnas jobban tetszik.

Amugy en csak almodom egy Concordrol...sajna nem birunk annyit adni egy babakocsiert. Csak erdekelt, h miert ekkora a kulonbseg.

2010. aug. 27. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!