Milyen pelust ajánlanátok 4-es méretben, aminek gumis a dereka is és a tépőzár pántja is?
Eddig a Libero-t használtuk, de amit ma kibontottam, arról hiányzik a derékgumi.
A huggies-t már próbáltam, de nem szimpi.
Vélemények? De csak olyan pelusokról, ami a derekán és a pántján is gumis!
Én tettem fel ezt a kérdést a napokban:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nekem is csak a Huggiest írták, talán azt fogom én is megpóbálni, a Liberora nagyon bepöccentem!! Majd írj, ha találsz valami jót.
Lehet, h hibás széria. Írtam is a gyártóknak, várom a válaszukat.
Viszont a kérdésem továbbra is az, h milyen más márkájú nadrágpelenkának van még gumi a hátulján a Pampers-ön, a Libero-n és a Huggies-on kívül, mert ezeket ismerem.
Nem, nem a pelenkákkal van a gond, hanem a gyerekkel, mert még 6 hósan nem tud bilibe kakilni. :)
Bevált a Libero, eddig. De ha ezek után derékgumi nélkül fogják gyártani, akkor kell valami másik. A minap is nyakig kakis lett a drágám, a kiságyról nem is beszélve! Gumitlan pelenka volt rajta. Nekünk szükséges az a gumi.
Azért írtam ki a kérdést, h hátha mások tudnak ilyet. De úgy látom nem igazán van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!