Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik leány név tetszik az...

Melyik leány név tetszik az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
Zorka, Zóra vagy Zorina

2021. jún. 28. 12:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a nevek nem koppintasok, hanem szerb nevek… a nagymamám pl. szerb volt, az ő neve volt Zorka. Hajnalt jelent szerbül.
2021. jún. 28. 16:10
 12/24 anonim ***** válasza:
98%

Az én lányomat Zorkának hívják. Gondolkodtunk, hogy Zora legyen, pont azért mert az "felnőttesebb". De a Zorka jobban cseng a vezetéknévvel, és ez volt az első ötletünk, még a kezdetek kezdetén. Aztán két dolog segített dönteni: beszéltem egy Zorka nevű nővel, megkérdeztem hogy ő szereti e a nevét (igen), illetve hallgattam egy interjút Tomasevics Zorka szinkronrendezővel, aki 1949ben született. Úgy gondoltam hogy ha egy 71 éves nő élhet Zorka névvel akkor az én lányomnak se lesz kislányos.

Aki szerint meg koppintás, az nem nézett utána az eredetének, csak mondott valamit hogy járjon a szája a témában... De ebben az esetben a "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna" mondás helyénvaló. 🤷

2021. jún. 28. 16:36
 13/24 anonim ***** válasza:
21%

12

Ez rad is vonatkozik.

Attól, hogy te beszéltél egy ilyen nevű nővel és neki tetszett, akkor a te gyerekednek is tetszeni fog?

Ostoba gondolat

2021. jún. 28. 16:42
 14/24 anonim ***** válasza:
48%

13 szerintem kevés olyan ember van a földön aki utálja a nevét. A Zóra és a Zorka is egy teljesen normális név, mint a 3.000.000 HannaLénaSzófia vagy mint a Boglárka, Nikolett, Viktória.

Az egyedüliek akik nem szokták szeretni a nevüket, azok a fiatal Katalinok, Erzsébetek, Ágnesek, Évák.

Azért a Zorka még baromira messze esik az itt időnként megjelenő bicskanyitogató nevektől pl Szivárvány, Jerómia, Nenszi...

De persze egy 30000001. Hanna sokkal szebb 😌😉 Tuti nem lesz belőle 10 az osztályban, mert 15 lesz!

2021. jún. 28. 18:59
 15/24 anonim ***** válasza:
96%

#13 nehéz elképzelni miért írtad amit írtál, de köszönöm hogy aggódsz a lányomért. Azzal gondolom te is tisztában vagy, hogy a legtöbb gyerek úgy kapja a nevét, hogy nem beszélik meg vele előre a szülei. 😏 Ha meg személyes frusztrációból írtad, mert te esetleg nem szereted a kapott nevedet, azt is elmondom, hogy kevés olyan ember van, aki nincs kibékülve a nevével. Ha a lányom ilyen lesz, majd adott esetben megváltoztatja.

Ha meg csak egyszerűen neked, személy szerint nem tetszik a Zorka név, az meg aztán végképp nem jelenti azt hogy másnak se tetszene... De remélem meg tudsz ezzel békélni. Legyen szép napod!

2021. jún. 28. 19:22
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

1.Zóra

2.Zorina

3.Zorka

2021. jún. 29. 09:44
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Zorka
2021. jún. 29. 09:57
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem csak a Zóra tetszik, de azt szívesen adnám is a kislányomnak :)
2021. jún. 29. 16:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem a favoritom a Zora rövid o-val ennek a névnek a variációiból. :):)
2021. jún. 29. 23:36
 20/24 anonim ***** válasza:
51%

14

Pont a legtöbb embernek nem tetszik a saját neve

2021. jún. 30. 04:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!