Irnatok nekem noi virag neveket?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok ami illik a Boglarkahoz, mert a lanyunkat igy hivjak, es szeretnenk a kissebbnek is hasonlo viragnevet adni.
Koszonom
2010. aug. 26. 14:04
21/31 A kérdező kommentje:
Hanga,Helka,Darinka, Luca, Napsugar,Palma,Vita nagyon szep
2010. aug. 26. 14:37
24/31 anonim válasza:
A nevenapja.hu-t én linkeltem. Itt válogathatsz bőven, párat kiírtam, van amelyikről azt sem tudtam, hogy lehet ilyet adni.
Amarillisz, Amarilla, Azálea, Begónia, Ciklámen, Flóra, Gyopárka, Gyöngyvirág, Krizanta, Hortenzia, Levendula, Hóvirág, Lótusz, Imola, Mályva, Írisz, Mimóza, Jácinta, Orchidea, Rezeda, Petúnia, Viola, Violetta.
25/31 anonim válasza:
A mi kislányunk Hanga lett és nagyon nem bántuk meg,sokáig vonakodtunk a név ritkasága miatt,de így utólag jól választottunk.Igaz nem hosszú név.
26/31 A kérdező kommentje:
Violetta Milla (mint Kamilla, de igy is anyakonyvezheto)?
ez hogy hangzik?
Violetta Greta (Margareta becezesekent, de igy anyakonyvezve)?
2010. aug. 26. 22:39
27/31 anonim válasza:
Boglárka és Violetta. Szerintem ez így tök jó a két kislánynak. Én a Violetta Grétára szavazok.
28/31 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek :)
2010. aug. 26. 23:14
29/31 anonim válasza:
A Violetta nagyon szép, szerintem inkább a Gréta menne hozzá jobban második névként.
30/31 A kérdező kommentje:
Termeszetesen mindenki kapta a zold kezecsket :)
2010. aug. 26. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!