Hogy érdemesebb eladni a fiam kinőtt játékait? Egyben csomagként vagy külön külön?
adjak meg minimálárat vagy ne? legyen fix áras, vagy licitálós? ha vajon 1 ft-ról indítom lesz rá vevő? eléri azt az árat amit szeretnék? vagy inkább adjak meg egy kikiáltási árat?
ti hogy vásároltok szívesebben az aukciós oldalakon?
a játékok újszerűek és nem bóvli, gagyi játékok.
esetleg adjak a vevőnek majd ajándékot?
köszönöm ha segítetek nekem, muszáj eladnom, mert csak így tudok neki játékot, ruhát venni, hogy amivel már nem játszik azt eladom.
köszönöm
Én a teszveszen, néha a vaterán adom el a már kinőtt babaruhákat, vagy a megunt játékokat. Volt már olyan, h egy forintról indítottam, és hát elég rendesen bebuktam a dolgot, a vevők persze nagyon jól jártak.
Érdemes úgy csinálnod, hogy fizetés idején járjon le, és ha lehet hétvégén, délutáni, esti órákban. (tapasztalataim szerint) Az ajándékot én jó ötletnek tartom, én is alkalmaztam.
Egyébként milyen játékaid vannak? Lányos v. fiús?
ja és az árba kalkuláld bele, hogy posta ktg-gel is megérje licitálni rá.
a játékok inkább uniszex.
játszószőnyeg,
babatornázó,
adamo hinta másolata ez vadi új, nem használtuk,
babakocsira, hordozóra akasztható forgó-játék
plüssök
építőkockák fából
játék konyha felszerelés 2 készlet
nagyjából ezek lennének, ezeket mennyiről indítsam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!