Mi a neved a Viktória névről? Adnád?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 18:52
11/20 anonim válasza:
Nekem Viktória lesz a kislányom, második neve Anna, a nagymamám után. Szóval én adnám és adom is :)
Nem ez volt az első számú jelöltem, már vagy tíz éve az Elizabet a favorit, de sajnos a férjem egy bolond exét így hívták, ezért könyörgött, hogy ne az legyen 😅 így egyeztünk ki a Viktóriában. A becézés még nem tudom hogy lesz, mert nekem a Viki nagyon nem áll a számra, lehet hogy valami fantázianév lesz végül a beceneve.
12/20 anonim válasza:
Nekem is tetszik, éppen ezért neveztem el 14 évvel ezelőtt a lányomat Viktóriaként. Neki nem tetszik mert senkit nem hívnak így az egész iskolába.
13/20 anonim válasza:
Van egy barátnőm,ikrei vannak!Vivi és Viki.😁A Vivien sokkal szebb!
14/20 anonim válasza:
Viktória vagyok, de Viktóriaként nem szeretem a nevem, csak Vikiként. 🤷
15/20 anonim válasza:
Én Viktória vagyok, a lányom is Viktória, az édesanyám, nagyanyám, dédanyám is mind Viktóriák. Remélem tovább halad a hagyomány. Én nagyon szeretem és szerintem szép név.
16/20 anonim válasza:
Szép név, személyes okok miatt nem adnám. De Viktóriaként szép felnőttnek, Vikiként aranyos kicsinek. Nem túl modern, de nem nagyon ódivatú, nem túl gyakori.
17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek a választ!!😊😊
Nekem pont inkább a Viki miatt tetszik. De majd úgyis eldől, hogy lesz becézve.
2021. jún. 26. 11:29
18/20 anonim válasza:
Viktóriának hívnak, Vikinek szólít mindenki. Nagyon szeretem a nevem, de a kislányunknak nem szerettem volna ugyanezt adni.
19/20 anonim válasza:
Nem adnám mert más név jobban tetszik.
20/20 anonim válasza:
Nekem nagyon visszataszító név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!