Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik olyan, hogy egy baba...

Létezik olyan, hogy egy baba 1 hetesen hátról hasra fordul magától, direkt és rendszeresen?

Figyelt kérdés

Egyhónapos rokon babát voktunk látogatni, az anyukája büszkén mesélte, hogy 1 hetesen átfordult, sőt, alkartámaszból nézelődött.

Ilyen van? Volt ilyen valakinek?

Ez a rokon imád dicsekedni és fontos neki, hogy az ő gyerekei különlegesek. Hazudni is volt már, hogy hazudott. Ezért a férjem nem hisz neki. Én viszont el nem tudom képzelni, miért mondana ilyet, ha nem igaz. A férje is ott volt, nem mondta, hogy nem történt ilyen.

2021. jún. 24. 05:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Lehetséges, de talán van rá vagy 0,0000001% esély.

Ahogy erre is: [link]

2021. jún. 24. 07:40
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Azt olvastam, nagyon feszes izomzat szokott korán átfordulást csinálni, (hacsak nem legurult, mert nem volt vízszintes az ágy,) tehát ha igaz, lehet, nem jó jel. A fejüket hááát... végülis az enyémek is átfordították jobbról balra hason fekve, lehet erre értette a nézelődést "enyhe" túlzással?
2021. jún. 24. 08:39
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Az én fiam is átgördült, egyáltalán nem dicsekedésből mondom, még kb. mazgatpózban létezett a gyerek és tudott gurulni a hátán. A gyerekorvosnak és a védőnőnek is mondtam, de nem mondtak rá semmit. Aztán ez elég hamar elmaradt. Azóta látta gyógytornász, bár már eltelt 3 hónap. Enyhén feszes csak.
2021. jún. 24. 09:57
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

Az én kisfiam kéthetesen fordult meg hátról hasra. Ezt egy párszor megcsinálta.

Öt hónaposan vittem el a Dévényeshez mert látt, hogy nem emeli rendesen a fejét és nem forog.

Ott közölte velem, hogy letapadtak az izmai.

Amikor újszülött korában megfordult egy párszor az a feszes izomzat miatt volt.

2021. jún. 24. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:
64%

Igen, lehetséges. De ez egy probléma jele, az izomfeszességé.

Ha legközelebb dicsekszik, informáld erről.

2021. jún. 24. 11:36
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon korai lenne. Kislányom 2hónaosan fordult oldalra, és hasról hátra, az is nagyon korai volt, a védőnő el sem hitte amíg nem látta a saját szemével.
2021. jún. 24. 12:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz akkor ez nem jó dolog ilyen picinek.Valamilyen izom rendellenesség vagy feszülés.
2021. jún. 24. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!