Mikor adja a baba az első puszit? És mikor az első ölelést?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 10:02
1/6 anonim válasza:
Amennyire emlékszem úgy egy éves kor után kicsivel.
2/6 anonim válasza:
A fiam 11 hónaposan ölelgetett, és adott puszit is, de inkább azt mondanám, hogy bekapta az arcom ( a mai napig így ad puszit:D). MOst 13 hónapos.
3/6 anonim válasza:
az én kisfiam olyan 7 hónapos lehetett,mikor az arcunkhoz odanyomta a nyitott száját.mi ezt puszinak vettük.kb ekkor kezdett ölelgetni is.
4/6 anonim válasza:
Nálunk csak odatolja az arcocskáját, majd amikor elhúzza cuppant egye. Kicsit fáziskésésben van. :) De ezt 8 hónapos kora körül csinálja. Az odabújást mostanában kezdte el, ha valami rosszat csinál én meg erősebben rászólok. Akkor gyorsan a mellkasomhoz bújik, piheg kicsit majd vigyorog, mert tudja, hogy ezután úgyse tudnék haragudni rá. Most 10 hónapos.
5/6 anonim válasza:
A lányom most 7,5 hónapos és kb. 2 hete ad puszit.Az unokatesójának szó nélkül tolja a puszikat,nekünk elötte meg kell mutatni,hogy mit kérünk.(adunk egymásnak puszit) utána ő is ad nekünk...:D
6/6 anonim válasza:
előző vagyok
* (apával adunk egymásnak puszit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!