Miért aludhat ennyit a baba? Baj lenne?
Figyelt kérdés
7 hetes fiam már egy hete sokat alszik. Szinte át alussza a nappalt is. Elejétől jó alvó de ahogy teltek a hetek egyre többet volt fent nappal.. Most meg szinte mindig alszik. Mondtam a védőnőnek kérdezte az évését mondtam enni eszik azt mondta majd kérdezzem meg a gyerek orvost de ő most szabadságon van2021. jún. 19. 19:50
1/5 anonim válasza:
Ilyen melegben én is inkább csak aludnék.
2/5 anonim válasza:
Az én fiam még 3 hónapos korában is csak enni kelt fel. De, ha éhes volt, akkor üvöltött tisztességesen. Már a fürdetést is nehezen viselte, hogy fenn kell lenni. Sivalkodott. Aztán törölközés után még pelus és öltöztetés közben néha már bealudt. Jó alvókája volt mindig...
3/5 A kérdező kommentje:
2-es most kicsit nyugodtabb lettem
Remélem nálunk is csak ez lehet
Csak furcsállom mert eddig 3orankent kelt enni aztán aludt de volt olyan is hogy fel kelt este enni aztán 3ora hosszát is fent volt. 6kor mindig kelt enni ezt most is tartja aztán 8nal tovább nem aludt csak egy idő után. Most meg csak enni kel. Jó ha fent van 1 2 órát. Olyankor nézelődik mosolyog aztán megint alszik
Az egész napot át alussza szinte ez előtt meg örültem ha el aludt nappal.. Szóval nem tudom hogy most mivan
2021. jún. 19. 21:55
4/5 anonim válasza:
Az én kislányom három hónapos koráig napi 2-3 órát volt csak ébren.
5/5 anonim válasza:
Nem sárga esetleg? Létezik olyan, hogy elhúzódó sárgaság, attól is lehet.
Ha nincs ilyen gond, örülj neki, használd ki, hamar elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!