Milyen nevet adjak a fiamn?
Figyelt kérdés
Neten nézelődtem de meg nem talaltam meg a megfelelőt regi mondi neveket nem szeretnek neki adni ami nem olyan regi szep is olyat szeretnek neki adni2021. jún. 17. 13:15
1/14 anonim válasza:
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Most mi mondjuk meg, mi legyen a gyereked neve?!
Apja, nagyszülők?! Több közük van hozzá, mint nekünk. Felőlem lehet Béla is...
2/14 anonim válasza:
Hát pedig, az a módja, hogy elolvasod az adható férfi neveket, kiírod szépen amelyikek tetszenek, oszt ebből a kedvenced, amelyik nem hangzik hülyén a vezetéknévvel, az lesz. Hacsak nincs régi kedvenc, amit adnál. De neked nincs. Akkor meg erőltesd már meg magad, mert nem ez lesz az egyetlen olyan dolog, amit a gyerek körül csinálni kell.
5/14 anonim válasza:
Az írásod alapján Lúcsióra vagy Hoszéfernandóra szavazok.
6/14 anonim válasza:
Régi mondi nevet egyet sem ismerek, de ha ennyire ötlettelen vagy, erre is vannak alkalmazások, pl. [link]
7/14 anonim válasza:
Nézegesd az adható férfi nevek listáját hátha találsz olyan nevet ami tetszik majd.
8/14 anonim válasza:
Te az ilyen Kevin, Brendon, Raul kategória vagy szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!