10 hónapos még szoptatott babát másra hagynál éjszakára?
Eddig soha nem aludt nélkülem, reggel-este szopik. Este cicin alszik el, utána én kiszököm a saját szobánkba.
Elmennénk férjemmel romantikázni, péntek délután hagynám a kicsit anyunál, kb másnap délben mennénk érte. Anyut ismeri, szereti, de nem aludt még nála(vagy cici nélkül).
Valaki tapasztalat?
A könnycsatorna szűkület élettani dolog, 2 eves korra megoldódik, felesleges es FÁJDALMAS eljárás(nekem műtét miatt felnőttként csinálták)
Addig maszírozás, szemkenőcs, csepp,naptól , széltől óvni!
Az átmosás nem fogja megoldani a problémát ,üdv: egy állandó továbbképzéseken résztvevő eü-s
Kislányom másfél éves
Mi is akartunk többször romantikázni,de annyira anya függő a kislányom,hogy nem alszik el senkivel,csak velem
Sőt ugyis próbáltuk,hogy anyukám jön ide
Ugysem,anya anya anya,már ügyesen mondja
Nekem meg megszakadt a szívem,mondtam a férjemnek,majd romantikázunk ha nagyobb lesz,a gyermek igényei a legfontosabbak
Említettem ezt a védőnőnknek,azt mondta a gyermeknek az anyja mellett van a helye
Hát jó,csak tényleg jó lenne egy kicsit szusszani,és nem arról van szó,hogy teher a gyermek...imádjuk,ő az életünk értelme,de 1napra sem tudunk kimozdulni
Férjemmel tegnap voltunk moziba,ettünk fagyit,sétáltunk egyet
Tökéletes volt pár órát együtt tölteni,mivel ő is rengeteget dolgozik,nagyon jó volt
Anyukám addig nálunk volt,kislányom aludt,ugy mentünk el d.u
A "nagyszülőzés" azért nem szoptatott korban kezdődik szerintem.
Nem hagynám ott én sem, másfél éves, cicizik reggel, este.
Igen.
6 hónapos volt.
Semmi gond nem volt vele éjszaka.
Nektek is jár a kikapcsolódás! A többi ősanyára ne hallgass, csináljátok úgy ami nektek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!