Kinek melyik pelus valt be?
Figyelt kérdés
Dm- sajat markasrol kerhetek velemenyt?
(babylove) koszonom
2021. jún. 16. 17:58
1/15 anonim válasza:
Mi csak azt használjuk, nagyon bevált!
20 hónapos kora körül már az éjszakát nem bírta az egyel nagyobb méret sem, úgyhogy éjjelre mást használunk, de nappalra csakis Babylove
2/15 anonim válasza:
Én azért próbáltam ki mert itt sok jót olvastam róla, és nekünk is bevált.
3/15 anonim válasza:
Csak a dm es.Annyit próbáltam már és csak ez amiből nem folyik ki a pisi.Most bigyipelust vettem,szintén dm es.Nagyon jo ez is.
4/15 anonim válasza:
8 hónapos koráig kb Pampers premium care-t használtunk.1 honapos koráig kipróbáltuk a Liberot, Lupilut, de pirosodott a popsika. Én szerettem a Pamperst, vékony pelus. Csak hát ugye elég drága. Aztán emiatt váltottunk a Babylove-ra. Ez is jó, most 1 éves, 5-öst használunk, de lehetne kicsit "tágasabb".
5/15 anonim válasza:
Azt használtuk nagyon sokáig, de olyan 13-14 hónapos volt, mikor már az éjszakát nem bírta. Éjszakára pampers bugyipelust kapott, most már nappalra is azt, mert lehetetlen küldetés ráadni a simát.
6/15 anonim válasza:
Dmeset hasznaltunk 1 eves kora óta. 5t de esku egyre nagyobb lett ra pelus vekonyodott sokat igy a mostani testalkatara nem jo. Lupilu lett azóta
7/15 anonim válasza:
A pamperstől vörös volt a popsija mindig a lányomnak. Minden kifolyt belőle
A dmes kibírja éjszaka a 12órát (11-12órát alszik a kicsi, én meg nem keltegetem) és mióta ezt használjuk sosem vokt kimarva a feneke
8/15 anonim válasza:
Nekünk ez az egy,ami bevált szóval ajánlom
9/15 anonim válasza:
Pampers premium care 3 hónapos koráig. Pelenkakiütése lett, így 1,5 hete Liberora váltottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!