Hány hónapos kortól vinnétek természetes vízbe a babát?
Én olyan féléves kortól. Addig sztem te is csak fogod, max beleér a lába és azt élvezheti.
Ha már tud ülni, akkor bele lehet rakni a beleülős uszogumiba.
A lányom 10 hósan volt először vízben, de csak mert úgy jött ki a nyár...
34 éves vagyok, de bele nem tenném a lábam természetes vízbe..🤮
Szóval a gyerekeim sem voltak, a nagyobb 7,5 éves
Én meg strandra nem tenném be a lábam, ahol mindenki mezítláb mászkál a kövön a gombás lábával. Egyszer gyerekkoromban láttam a síkos, csúszdára vezető lépcsőn úszkálni egy koszos, véres sebtapaszt. Azóta irtózom az ilyen helyektől :)
Inkább a tenger és a tavak
Én is inkább természetes víz párti vagyok. Amúgy ha az épített strandon belekakilnak a vízbe, csak kipecázák hálóval. A fertőtlenítés elég drága, így ugyanúgy úszkálsz a... vízben.
Nem mondom, hogy a természetes vízek esetén mindenki ura a záróizmainak, de ott mégis van egy természetes öntisztuló háttere a dolognak.
Én nem vagyok paramami, de megvárnám az 1 éves kort. Persze ha 10-11 hónapos lesz a gyereket most nyáron, ne várj vele.
Nekem az 1 éves kor ilyen vízválasztó volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!