Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan motiváljam 4 hónapos...

Hogyan motiváljam 4 hónapos babámat a fordulásra?!

Figyelt kérdés
Kislányom 4 hónapos, ferdenyak és asszimetria miatt járunk Dévényre is! Mindent csinal, elveszi a jatekot, hason nyul ertuk, szepen tartja magat, oldalra se fordult meg soha, de ha háton van az istennek nem birom rávenni, hogy egyáltalán a kezét indítsa a játék után. Már 3 zsák játékot vettem, chipses zacskó, mindent kipróbáltam, nem hajlando megmozdulni. Miért???

2021. jún. 11. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

4es!

Nem kell 10 hónaposan állni! Ezt honnan vetted?

A 10 hónap az ülés "határideje". De még az is csúszhat picit.

2021. jún. 11. 21:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, igen megnyugtattatok! Csak abbol tudok kiindulni h mentalisan latom h gyonyoruen fejlodik, a mozgas is megerkezik egyszercsak 😅
2021. jún. 11. 22:17
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Korai!Minden baba mindent fog csinálni.Nem értem miért erőlteted?
2021. jún. 11. 22:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem erőltetem! Tudod, mikor az orvos és a védőnő karöltve paráztat, hogy hűha, még nem fordult oldalra?! Ajjjjjaj itt gond van, valahogy nem tudok nem aggódni. Van több vele egyidős kislány a házban, ők már forognak. Nyilván aggódom, hiszen szüléskor oxigénhiányt kapott ami miatt a felső teste hypotón lett. Nagyon rossz nézni azt, hogy csak fekszik a hátán, sír és nem tud megmozdulni, pedig látom rajta, hogy nagyon szeretne.
2021. jún. 12. 03:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Akit érdekel… 4,5 hónaposan hatrol hasra fordult, ma 5 hónapos és hasról hátra is megtörtént :)
2021. júl. 1. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!