Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet a babás kiskönyve...

Hogyan lehet a babás kiskönyvet kimosni?

Figyelt kérdés

Biztos tudjátok,arra gondolok ,aminek egyik oldala sípol,másik zörög,harmadik csörög? Betehetem vízbe,nem megy tönkre a sípolós rész benne?

Vagy hogy lehetne tisztítani?

2008. dec. 8. 06:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én már többbször is kimostam kézzel, semmi baja nem lett. Kicsit leitattam róla a vizet törölközővel és a radiátoron hamar meg is száradt.
2008. dec. 8. 06:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én összegyűjtöm az ilyen játékokat, játszószőnyeget és sima 40 fokos programom kimosom őket. Színfogót teszek közé, mosódióval mosom és öblítő helyett ecetet rakok bele egyrészt hogy fertőtlenítse, másrészt, hogy ne az öblítőt nyalogassa utána a baba. Nálunk minden babakönyv mosható síppal, dudával is. (Azért ha elemes-zenélős, azt szereld ki belőle)
2008. dec. 8. 11:43
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2008. dec. 8. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!