Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a cikkről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 25. 12:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy bármit kikutattak eddig akármilyen tudósok, mindig lesz cáfolata is egy újabb kutatással. Össze van már zavarva mindenki ezektől a nagy orvosi felfedezésektől.
2010. aug. 25. 12:27
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

Az amerikaiak magukat akarják igazolni, hogy miért ne szoptassanak:-(((((

az anyatejnél nincs egészségesebb

2010. aug. 25. 12:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez a "brit tudósok" kategória.
2010. aug. 25. 12:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lennénk, ha nem olvasgatnánk ennyi baromságot, meg babás témákban egymástól teljesen eltérő/összezavaró véleményt a neten:)
2010. aug. 25. 12:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Amerikában nem divat a szoptatás. Jól írta valaki, ez csak egy fajta önigazolás számukra. De a természet nem véletlenül találta fel az anyatejet...
2010. aug. 25. 12:33
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

papa-baba szoptatás

vagy mama-baba?

2010. aug. 25. 12:38
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

Azt senki s kérdőjelezi meg, hogy az őzeknek, kutyáknak, macskáknak, kengurukölyköknek kell-e szopnia, és ha igen, meddig. (Melyik tehenész ad mondjuk pépesített lucernát a szopós borjúnak?)

Akkor az ember miért lenne kivétel? A természet adta a csodálatos anyatejet (elnézést azoktól az anyukáktóll akiknek kevesebb van vagy nincs, ez nem az ő kritikájuk), ki kellene használni, amíg van.

2010. aug. 25. 12:41
 8/12 anonim ***** válasza:

nem értek hozzá. akár lehet is benne igazság. én ekcémás voltam gyerekként, de nem tudom meddig szoptatott anyukám.

végül is 4 hónapig javasolja a kizárólagos szoptatást. ez reális is, meg lehet próbálni ezt-azt adni neki, hátha megeszi.

2010. aug. 25. 12:53
 9/12 anonim ***** válasza:
egyetértek a cikk tartalmával!
2010. aug. 25. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:

hülyeség.

ennyi erővel kapcsolatot lehetne kimutatni az amerikaiak hamburgerfogyasztásának elterjedése és az autóbalesetek száma között is, mivel mindkettő nő.

az öcsémet 1 hónapig tudta anyukám szoptatni, de már akkor is kapott tápszert is. a mai napig ekcémás és egy csomó mindenre, fűre-fára-virágra és pár ételre is allergiás.

engem egyszer sem tudott megszoptatni, és sosem voltam ekcémás és allergiás sem.

na akkor ez most hogy van?

2010. aug. 25. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!