Az amerikaiak magukat akarják igazolni, hogy miért ne szoptassanak:-(((((
az anyatejnél nincs egészségesebb
papa-baba szoptatás
vagy mama-baba?
Azt senki s kérdőjelezi meg, hogy az őzeknek, kutyáknak, macskáknak, kengurukölyköknek kell-e szopnia, és ha igen, meddig. (Melyik tehenész ad mondjuk pépesített lucernát a szopós borjúnak?)
Akkor az ember miért lenne kivétel? A természet adta a csodálatos anyatejet (elnézést azoktól az anyukáktóll akiknek kevesebb van vagy nincs, ez nem az ő kritikájuk), ki kellene használni, amíg van.
nem értek hozzá. akár lehet is benne igazság. én ekcémás voltam gyerekként, de nem tudom meddig szoptatott anyukám.
végül is 4 hónapig javasolja a kizárólagos szoptatást. ez reális is, meg lehet próbálni ezt-azt adni neki, hátha megeszi.
hülyeség.
ennyi erővel kapcsolatot lehetne kimutatni az amerikaiak hamburgerfogyasztásának elterjedése és az autóbalesetek száma között is, mivel mindkettő nő.
az öcsémet 1 hónapig tudta anyukám szoptatni, de már akkor is kapott tápszert is. a mai napig ekcémás és egy csomó mindenre, fűre-fára-virágra és pár ételre is allergiás.
engem egyszer sem tudott megszoptatni, és sosem voltam ekcémás és allergiás sem.
na akkor ez most hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!