Névválasztás-kérdés,Milyen név csengene szépen ikreknek a Míra mellé?Jöhet egyaránt fiú,lány is(viszonylag hosszú vezetéknév mellé)
Figyelt kérdés
Sajnos gondban vagyok,15.hét,két szívdobbanás 😊 Minél hamarabb szeretnénk a dolgok végére jutni,előre köszönöm a tanácsokat2021. jún. 8. 15:39
21/46 A kérdező kommentje:
18)Logikád szerint az Anna egy becenév merthogy Annabella? Mirabella unalmas összerakott nevekből áll,mint az Emmaróza és társai
2021. jún. 9. 06:27
22/46 anonim válasza:
Nem te szerencsétlen. Keress rá nyugodtan, a Mirabella volt előbb, ebből jön a Míra...Komolyan ott okoskodsz, de a saját gyereked nevét nem tudod, hogy mi fán terem🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Név eredete:
Latin, a Mirabella becézőjének önállósulása
23/46 A kérdező kommentje:
Természetesen,a Mirára vonatkozik.(Ezt félretéve,még mindig nem erre voltam kíváncsi hogy tetszik-e vagy sem)
2021. jún. 9. 14:01
24/46 A kérdező kommentje:
Nos,de ha már volt időd belekötni az emberbe, legalább a kérdésre válaszolnál,vagy elmondanád hogy neked éppenséggel milyen nevek tetszenek
2021. jún. 9. 14:26
25/46 A kérdező kommentje:
Illetve kár,hogy a tiszteletre méltó 18-as hozzászólásod le lett pontozva,pedig "tényleg" a kérdésemre adtál választ...
2021. jún. 9. 14:29
26/46 anonim válasza:
Amúgy rohadtul nem értem ikreknek minek kell passzoló név. És neked lesz két gyereked 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Legyen a másik Noel, és akkor sikerült hasonló, szerencsétlen tömeg nevet választanod.
27/46 A kérdező kommentje:
Sajnálom,de nem én vagyok az egyetlen aki lepontozott,mellesleg felénk egyáltalán nem gyakori név,de áruld el te milyen nevet javasolnál?
2021. jún. 9. 14:39
28/46 anonim válasza:
Minek javasoljak, hogy leszóld bosszúból? Alapvetően az a gáz, hogy nem a férjeddel ülsz le neveket nézni, hanem vadidegenektől várod a tanácsot.
29/46 anonim válasza:
Amúgy meg az sem mindegy például milyen vezetéknévhez akarod, de ez sem szerepel ugye sehol...
30/46 anonim válasza:
Ja és 15 hetes ikerterhesen én ennyire nem dicsekednék. Próbálnék inkább vigyázni a babákra, de nem beleélni magam. Szinte mindenki, aki ikerterhes volt körülöttem, az egyik, egy esetben mindkét baba elment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!