Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Brendon honlapján a járásseg...

A Brendon honlapján a járássegítőt hol találom?

Figyelt kérdés
A JÁTÉKOKNÁL SINCSEN ÉS A KÉSZSÉGFEJLESZTŐKNÉL SEM.
2010. aug. 25. 10:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ilyenre gondolsz?

[link]

2010. aug. 25. 10:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem.Amit tol maga előtt,és úgy tud vele közlekedni a lakásban.Egyfolytában menni akar,de egyedül még nem tud.
2010. aug. 25. 10:29
 3/12 anonim ***** válasza:

játék/bébikomp

de jobbat tennél a gyereknek, ha nem használnátok, árt a gerincének

2010. aug. 25. 10:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem kell erőltetni. Azért nem megy még egyedül, mert valószínűleg nem elég erős még hozzá. Ha még nem tudja megcsinálni egyedül, ez legalább jobban ösztönzi a járásra. Amúgy meg szerintem azért is hülyeség a járássegítő, mert amíg bizonytalanul jár, kicsiket lép, azok meg nagyon gurulnak.

De ha nagyon akarod, szíved joga. :)

Pl. ez is alkalmas rá: [link]

2010. aug. 25. 10:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Ha fogom a kezét,mindig sétálni akar,le sem akar űlni....
2010. aug. 25. 10:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan nem a kiírt kérdésedre válaszolok...

de nem vmi ilyesmire gondoltál:

[link]

Ha igen, akkor a Tesco-ban, Auchan-ban nézz körül, mert ott 5000Ft körüli áron is kapsz ilyet.

Remélem segítettem :-)

2010. aug. 25. 11:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam pontosan,köszönöm!!!Akik nem a kérdésemre válaszoltak,azok az előtted válaszolók.
2010. aug. 25. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az utolsó válaszoló vagyok :-)

Hát azért nem épp az eredeti kérdésedre válaszoltam, mert nem azt írtam meg, hogy hol találod a Brendon honlapján az általam belinkelt bébijátékot ;-)

De most volt egy kis szabadidőm, mert a lányom délutáni szunyókál, így rákerestem Neked (a Termékek/Játékok/Készségfejlesztő címszó alatt találtam két Babasétáltató játékot):

[link]

[link]

...ha ragaszkodsz a Brendonhoz.

Ha nem, akkor tényleg nézd meg vmelyik hipermarketben, mert ott tényleg fele ennyibe kerül. Én hétvégén a Tescoban (Bp., Váci út) láttam 4900-5000Ft körül kékben és lilában.

Szép napot és jó babázást Neked :-)

2010. aug. 25. 15:42
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi és közben Én is megtaláltam.A másodikat kerestem.Van itt a városban egy bolt,ahol használt babacuccokat lehet venni,ott megnézem,hátha olcsóbb.Még egyszer köszi!
2010. aug. 26. 10:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de ez volt a kérdésed:

"A Brendon honlapján a járássegítőt hol találom?"

Erre válaszoltunk neked.

Ha az érdekel, hogy hol lehet járássegítőt kapni, akkor miért nem azt kérdezed meg?

2010. aug. 26. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!