Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik pelenkara popsitorlore...

Melyik pelenkara popsitorlore furdetore es egyeb borapolasi termekre eskusztok ujszulott babaknal?

Figyelt kérdés
Szeretnem a leheto legjobb osszetevoju termeket mindenbol amiben nincs koalajszarmazek es rendben van az inci.
2021. jún. 3. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pampers prémium care pelenka (nappal sima, éjszaka pants), Pampers aqua pure törlőkendő, gyógyszertári fürdető, gyógyszertári popsikém, gyógyszertári testápoló. Ez utóbbi kettőt csak ritkán használjuk, talán csak 2szer volt picit piros a feneke 1,5 év alatt, de az is pár óra alatt elmúlt. Vészhelyzetre vettem soducremet, de még nem kellett felbontanom.
2021. jún. 4. 01:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Popsikrém: bepanthen baby, ha gáz van sudocrem vagy neogranormon (neogranormont nem lehet folyamatosan használni tudtommal). Újszülött korában gyógyszertárit használtunk 1-2 hós koráig.

Törlő: dm babylove 99%

Fürdető: szintén babylove (itt is gyógyszertároval kezdtük, de azt nagyon utáltam, úgy csúszott a gyerek mint a takony.

Pelenka: éjszakára f&f pants, nappal kb tökmindegy (lupilu, libero touch van most, de már sokat próbáltam és mind jó volt)

Ja, a gyógyszertári kencék is kőolajszármazékosak, ezt is vedd figyelembe.

2021. jún. 4. 05:35
 13/18 anonim ***** válasza:

Pampers premium care pelussal kezdtük és pampers popsitörlő. Most rossman saját márkás popsitörlő van itthon, az is nagyon jó, próbáltuk a spar popsitörlőjét is, elég nedves, de nekem büdös.

Popsikrém bepanthen baby

Fürdető a gyógyszertári, kicsi vízben megmikrózom és beleöntöm a fürdővízbe, így nem csúszik a gyerek tőle. Rossmann saját márkás fürdető és sampon is van, azzal csak a haját mosom.

Doki által felírt testápolót használunk, mert ekcémás volt.

2021. jún. 4. 07:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Én Pampers Premium Care pelenkára, a Neogranormon Sensitive törlőkendőre, a Sudocrem popsikrémre, és az Uriage olajos fürdetőre esküszöm.

5-ös, mintha én írtam volna! A tusfürdő kivételével, mert az rossmannos Babydream Sensitive.

2021. jún. 4. 08:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Dm babylove pelus,szintén ilyen törlőkendő,Sudocrem és a Gabi tusfürdő :)
2021. jún. 4. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
6 és akkor mi van ha kőolaj származékos? Pont Novák Hunor osztott ezzel kapcsolatban pár hete egy írást, hogy nem kell ám megőrülni. Semmi baj nincs vele. Nyilván az egyéni érzékenység más. De ennyi erővel ne egyel epret mert a szomszéd érzékeny rá. Ha úgy tetszik van egy kis dino a popsitorloben. És?
2021. jún. 4. 15:21
 17/18 A kérdező kommentje:
En valaszolok mert en szeretnem kikerulni. Mivel en magam is allergias vagyok valamire sajnos meg nem jottunk ra hogy mire de valamelyik anyagra,kiskorom ota kuzdok a porproblemakkal es csak a szemetmentes dolgoktol kezd elmulni igy a babara is szeretnek a leheto legkevesebb ilyen anyagot kenni. Sajnos elkerulni nem lehet de igyekszem majd.
2021. jún. 5. 08:38
 18/18 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

[link]

Azért választottuk ezt, mert csak zöld összetevői vannak.

2021. jún. 5. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!