Zoé, és nagyon megmosolyogtam a hatost, mennyire más a világ, milyen más dolgokat tapasztalunk, milyen benyomásaink vannak..
Számomra a Linett név egy csendes, visszahúzódó, irányítható, személyiségtelen, bamba, kedves, mosolygós “kis csini” szőke hajú, rózsaszín habos babos ruhás lányt juttat az eszembe, akit az anyja zsarnok módjára terelget(nem ismerek Linettet, nem tudom honnan vettem ezt a képet, talán a hangzásból..) Esetleg tisztaságmániát tudok mellé társítani, mert a nett végződés olyan szigorúan, hirtelen lecsapott, zárt.
Te ismersz filmben Linettet, vagy honnan jött ez a szigorú kép a névről? Ha valaki tudja miért asszociálunk különböző személyiségekre, írjátok meg, érdekel!
Linett. Zoé tényleg nagyon sok van, es minél többször hallom, annál kevésbé tetszik. 🤔
A Linettet lehetet kicsiként Lininek becézni, ez aranyos is szerintem.
Szerintem mindkettő szép. Nekem a Zoé jobban tetszik egyébként. Tudom, hogy elvileg gyakori, de én mondjuk egyet sem ismerek pedig az egyik gyerekem bölcsis, a nagyobb meg ovis és egy szem Zoé sincs sem a csoportjukban,sem az egész oviban, bölcsiben.
A Linett is egyébként jó, szerintem különleges, de vicces, hogy ilyen nevű kislányt meg pont ismerek a bölcsiből. Az oviban pedig Ninett van:)
Én sokkal inkább Zoét adnék neki.
(Csak így röviden, de ha gondolod kifejthetem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!