Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Linett vagy Zoé?

Linett vagy Zoé?

Figyelt kérdés
Melyik név tetszik neked jobban?

2021. jún. 2. 10:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%

Zoé, és nagyon megmosolyogtam a hatost, mennyire más a világ, milyen más dolgokat tapasztalunk, milyen benyomásaink vannak..

Számomra a Linett név egy csendes, visszahúzódó, irányítható, személyiségtelen, bamba, kedves, mosolygós “kis csini” szőke hajú, rózsaszín habos babos ruhás lányt juttat az eszembe, akit az anyja zsarnok módjára terelget(nem ismerek Linettet, nem tudom honnan vettem ezt a képet, talán a hangzásból..) Esetleg tisztaságmániát tudok mellé társítani, mert a nett végződés olyan szigorúan, hirtelen lecsapott, zárt.

Te ismersz filmben Linettet, vagy honnan jött ez a szigorú kép a névről? Ha valaki tudja miért asszociálunk különböző személyiségekre, írjátok meg, érdekel!

2021. jún. 2. 11:41
 12/25 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó szerintem, bár a Zoé tényleg nagyon gyakori, többet is ismerek. Egy Linettet is ismerek, őt a szülei a második néven szerepeltetik Facebookon a nyilvánosság előtt, mert azt hiszik, hogy olyan hű de qrva egyedi név.
2021. jún. 2. 12:02
 13/25 anonim ***** válasza:
Mármint hogy a Linett egyedi név, nehogy ellopják.
2021. jún. 2. 12:06
 14/25 anonim ***** válasza:
91%

Linett. Zoé tényleg nagyon sok van, es minél többször hallom, annál kevésbé tetszik. 🤔

A Linettet lehetet kicsiként Lininek becézni, ez aranyos is szerintem.

2021. jún. 2. 13:00
 15/25 anonim ***** válasza:
49%
Linett.
2021. jún. 2. 13:46
 16/25 anonim ***** válasza:
49%
Linett
2021. jún. 2. 14:32
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindkettő szép. Nekem a Zoé jobban tetszik egyébként. Tudom, hogy elvileg gyakori, de én mondjuk egyet sem ismerek pedig az egyik gyerekem bölcsis, a nagyobb meg ovis és egy szem Zoé sincs sem a csoportjukban,sem az egész oviban, bölcsiben.

A Linett is egyébként jó, szerintem különleges, de vicces, hogy ilyen nevű kislányt meg pont ismerek a bölcsiből. Az oviban pedig Ninett van:)

2021. jún. 2. 14:51
 18/25 anonim ***** válasza:
Linett
2021. jún. 2. 16:54
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) mindenkinek ment a zöld pipa :)
2021. jún. 2. 17:29
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Én sokkal inkább Zoét adnék neki.

(Csak így röviden, de ha gondolod kifejthetem...)

2021. jún. 3. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!