Hogyan csináljam, hogy ne apadjon el a tejem? .
Kisfiam 6,5 hónapos,5 hós korától a védőnő tanácsára elkezdtem hozzátáplálni,mert 1 hónap alatt nem nőtt a súlya.Tejem lett volna,csak a nagy melegek miatt nem szopizott eleget,inkább csak ivott.Most ez a napirendünk nagyjából:reggel szopi 7-8 körül
de.gyümölcs 3/4 üveg+szopi 10-11 körül
ebéd főzelék 1/2 üveg +szopi 13-14
16-17 szopi
19.30-20 szopi
éjjel még 2*
A gondom az,hogy mostanában úgy érzem hogy egyre kevesebb a tejem.Mérni nem mérem,csak érzem...Pár napja megjött a menszeszem is,esetleg ez is okozhatja?.1 éves koráig szeretném szoptatni ha lehet,ráadásúl cicifűggő is,csak úgy tudom altatni és éjjel is visszaaltatni.Cumit,rongyit nem fogad el:(.Tanácsok hogy megmaradjon a tejem???
Nekem 7 hós a babám és szinte pontosan ugyanígy eszik napközben mint a tiéd:))) Még a dátumok is stimmelnek:))De én 17-18 között is adok neki gyümölcsöt. Eddig éjszak is ébredt szopizni, de mostanában inkább teával kínálom, mert úgy vettem észre, hogy az éjszakai szoptatás rossz hatással van a napközbeni evésére. Amióta nem eszik éjszaka -(volt olyan, hogy 7-8-szor ébredt)csak egyszer 5 körül, vagy ha tényleg nem tudom mással visszaaltatni csak teát kap, azóta jobban eszik napközben.
Én is úgy érzem néha, mintha kevés lenne a tej, de utána megiszom este egy kis alkoholmentes sört és reggelre megint tele vagyok:))
Nekem is megjött már egyszer a menzeszem, 3 hétig tartott:((( A baba semmit nem vett észre belőle:)))
Kitartás!!
Szia!
Az én kisfiam 6 hónapos, 3 hete kezdtem el a hozzátáplálást. Én is keveselltem a tejem.
Most így néz ki a napunk:
Reggel 6-7 körül szopi, aztán 10-11kor megint.
12-13 között 1 üveg főzelék+szopi, 16-17 között 1 üveg bébidesszert. Aztán este fél 8kor szopi, majd éjjel vagy hajnalban még egyszer.
Tejem ugyanúgy van. Szoktam inni alkoholmentes sört, attól mindig bedurran és ömlik a tejem :)
A tea nem segít és a More Milk kapszula is egy nagy kalap... ****.
A homeos bogyó nálam nullát ér. Most ott tartok hogy sok folyadék, leves és alkoholmentes sör. Ez a befutó.
Ja és a görögszénamag sem segít. Ráadásul borzasztó :)
Én is arra hajtok, hogy 1 éves koráig tudjam szoptatni.
Egyébként, én szoktam azt is, hogy többször teszem cicire egy nap. Az is segít.
Sok sikert!
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
21.59-nek szeretném üzenni:"az inkább csak ivott"-at arra értettem,hogy csak éppen annyit szopott,hogy a szomját olcsa.Nem itattam semmivel.
Az alkoholmentes sőr ötlet az tetszik,ki is fogom próbálni!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!