Vitte valaki kiropraktörhöz a babáját?
Figyelt kérdés
Ferde fejtartás miatt vittem Dévényre, ahol azt a javaslatot kaptam vigyem a kicsimet kiropraktőrhöz, szerinte az 1-es csigolya van elcsúszva, ezért halad lassan a mozgásfejlődés! Tapasztalatokat szívesen veszek! 4 hónapos kislány anyukája2021. máj. 26. 03:26
11/14 A kérdező kommentje:
Jaj dejoooo! Szivbol orulok h Nektes is eredményes volt! Nalunk kb 2 honapos koraig volt durvan ferde ugy h nem forditotta oldalra, most 4 honapos, “csak” biccenti oldalra remelem megoldodik, Mireuta szerint 1 alkalom eleg is volt, de minket is visszahivott 6 het milvara
2021. máj. 28. 10:12
12/14 Minii Vikii válasza:
Hatha a kerdezo vagy a hozzaszolok olvassak.
Tudnatok ajanlani jo kiropraktort? Mondjuk akinel voltatok es megvagytok elegedve?
5 honapos kisfiamat elkuldte a fejlodesneurologus.
Koszonom szepen :)
13/14 anonim válasza:
Már említettem, de mégegyszer leírom a nevét: Mireuta Róbert
14/14 Minii Vikii válasza:
Jajj bocsanat akkor elsiklottam felette.
Fel is hivtam, januar kozepetol tudnak idopontot adni.. szoval eleg sokara kapnank idopontot. Brutalis, de ahogy a velemenyeket olvastam nagyon jo szakember igy nem csodalom.
Azert nagyon koszonom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!