Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedves Anyukák! Nem lenne még...

Kedves Anyukák! Nem lenne még túl nagy a Pampers Aktív baby 5-ös mérete a babámra?

Figyelt kérdés

Kislányom lassan 11 hónapos lesz, 76cm hosszú és 9,3kg súlyú, combos csajszi. Már egy ideje a Pampers Aktív baby 4+ (9-20kg-ig) pelusát vásárolom neki, de sajnos már 1,5 óránként cserélgetnem kell a pelust, mert túlcsordul...

az éjszakát baleset nélkül kibírni vele pedig lehetetlen :-(

Még nem mertem 5ös méretet venni, mert félek, hogy az meg túl nagy lesz még rá... Vagy szerintetek már jó ekkora gyerkőcre is ez a méret?

Ti mikortól váltottatok 5ös pelenkára?

Most DM-es pelust használunk, ami jónak bizonyul... de a Pampers-t jobban kedvelem.

(A Huggies és a Libero pedig nem jöttek be!)

Előre is köszönöm a segítségeteket :-)

2010. aug. 24. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy inkább még nagy rá a 4-es? Mi a huggis pelussal jártunk így. Mindig ki folyt a szélénél. De pár hét után már jó volt. Belehíztunk.
2010. aug. 24. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
vegyél nyugodtan egy csomag 5-öst, és ha még nagy, elteszed a szekrény mélyére, egyszer úgyis belenő, megromlani nem fog. az én babám még csak 8 kg, ő még 3-ast hord, mert nagyon hosszú, és a nagyobb lötyög rajta. így nekem is van 4-esem a szekrényben:)
2010. aug. 24. 15:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Biztosan nem nagy rá a 4+ méret, mert már régóta ezt használjuk. Alig volt több 8 kg-nál a lányom, amikor erre a méretre kellett váltanunk, és eddig nem volt ilyen gond vele.

...és már a combjánál elég passzentos is a 4+, már enyhén ott a piros csík a gumírozásnál... ami annak a jele, hogy szűkössé kezd válni.

Azért érdekelt volna, hogy ki mikor váltott 5ös méretre és hogy mennyivel nagyobb az 5ös pelus a 4+ méretűnél, mert akkor potyára még nem ruházok be az 5ösre (bár persze igaz, hogy egyszer biztos belenő..), ha azt írjátok, hogy sokkal nagyobb és várjak még vele X kg-ig...

addig venném a Babylove Dm-es pelenkát.

De ha azt írjátok, hogy nem nagy a különbség a két méret között, akkor bátrabban mernék 5öst venni :-D

Köszönöm a válaszaitokat :-)

Ha valaki tud még segíteni abban, hogy mennyivel nagyobb az 5ös pelenka a 4+ méretűnél az legyen olyan aranyos és írjon ;-)

2010. aug. 24. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem sokkal nagyobb az 5-ös de én csak 11 kg -os kora óta használom.

Szerintem vegyél egy kisebb csomagot és próba cseresznye.

2010. aug. 24. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél másfajta pelust!

Nekem egyik gyereknél sem jött be a Pampers, jóval kevesebbet szívott magába, mint pl. a DM-es Babylove.

Amúgy az én fiam 7 hósan volt 9kiló és 80 centi, jó nagy combihusival. Rá az 5ös pampers kicsi volt... a 27 hós bátyjára meg jó volt, aki 12 kiló és 95 centi. Kaptuk a pelust, így kipróbáltuk.. De nem jött be!

2010. aug. 24. 23:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat :-)))

Végül is kapok pár darab 5ös méretű Pamperst, így ki tudom próbálni, hogy milyen a lányomnak (kiderült, hogy az egyik barátnőm, már ezt a méretet veszi a fiának és ad belőle néhányat.)

Amúgy nincs bajom a Babylove pelenkával!!! Teljesen jól szuperál, csak nekem kicsit jobban tetszik a Pampers, mert vékonyabb és puhább. ...és a DM-es 25%-os joker kuponnal majdnem egy árban van a kétfajta pelenka ;-)

Szép napot és jó babázást Nektek :-)

2010. aug. 25. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!