Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért akar állandóan ölben...

Miért akar állandóan ölben lenni 8 hetes kislányom? Hogy szoktassam le rola?

Figyelt kérdés
Az első 3 héten nem volt semmi gond, ahova tettem ott maradt, de aztán jött a látogatók hada, mindenki ölbe kapta, azóta nem bírok a drágámmal. Segítsetek.
2008. dec. 7. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni,de sehogy nem fogod tudni "leszoktatni".

Nem azért akar ám ölben lenni mert elkényeztették a látogatók.

Semmi másért nem akar ölben lenni mint azért,hogy veled legyen,érezze az illatod,hallja a jól megszokott ritmust,amit benntről már jól ismer!:)Veled érzi magát biztonságban!

Az első három hétben pihent,hisz nagy utat tett meg.

Nálunk ugyan ez volt most 21hetes a kisfiam és most már kezdi felfedezni a körülötte levő világot.még mindig nagyon igényli a közelségemet de van hogy már egyedül is elvan mert igazi kis felfedező!

Én azt tanácsolom hagyd a francba a házimunkát,nálunk is szaladt minden,de nem érdekelt,ha felnőnek majd mi könyörgünk egy kis ölelésért.:)

Szeresd,öleld,és hidd el ő lesz a világ legboldogabb kisbabája!

2008. dec. 7. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tedd bele a babakocsiba és legyen melletted,főzni muszáj,nekem is ennem kell a tej végett i,+ hát a férjem is dolgozik,ne egyen normális kaját?Nyugodtan tedd le.én is ugy főzök h közben meg beszélek hozzá,énekelek neki,ha kell a lábammal tologatom a kocsit,és igy elvagyunk.A hátad sem fogja birni z állandó cipelést,gondold el ha 8 kilos lesz.Probáld ki,megérti ő h nem lehet mindig ölben.
2008. dec. 8. 08:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 1-2 napja mintha jobban ellenne egyedül.
2008. dec. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!