Pelenkakiütés mitől lehet és mit használjak rá?
Kizárt, hogy nem megfelelő higiénia okozná. Hipoallergén mosószert és öblítőt használok, mindent vasalok.
Minden nap fürdetem, Bioderma olajos fürdetővel és Uriage sampont használunk mellé.
Pampers Premium Care pelusa van és Pampers Aqua Pure törlőkendőt használunk. Mellette Sudocream popsikrém, minden pelenkázáskor.
Azért írtam le a márkákat, hátha valamelyik másnál is okozott hasonlót. Nem tudom mitől lehet, a két farpofáján egy-egy ötforintosnyi pelenkakiütés, és mintha kezdene a kis puniján is megjelenni...
Kentem Bepanthen Sensidermmel, de nem használ. Valami tipp? :(
Továbbra is pici volt a folt, de kiderült, mi okozta. Sajnos a Pampers pelus. Kipróbáltuk a premium care után a többit is, de nem volt változás. Aztán a bababoltban mondták, hogy megváltozott a márka pelusa :(
Liberora váltottunk, 2 nap után nem volt kiütés
Oh de jó,hogy ráléptem a kérdésre
Kislányom másfél éves
Pampers Premium Care pelusa van a kislányomnak,3 hétig szenvedtünk,ő is,én is,olyan piros volt a popsija,orditott minden pisinél...napról napra pirosabb volt,szinte már eleven
Minden popsikrémet kiprobáltunk,orvos is megnézte,irt fel valami speciális krémet,amit napi 2szer lehetett használni,semmi nem használt...majd pelust váltottam
Vettem Liberot,azt raktam rá estére,és lám másnap reggelre halványodni kezdett,estére szinte teljesen elmúlt...pelusra gyanakodtam,és meglepődve olvasom,hogy megváltozott a márka pelusa
Soha nem volt piros popsija...
Azóta rendben van,soha többet Pampers,pedig meg voltam vele elégedve,de a Libero is tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!